Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı eyalet32 / Üyelere Roll

Kupon Miktarı
7
Kupon Oranı
5.50

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
BEYLER MİNİMUM 5 ORAN OLACAK ŞEKİLDE KUPON OLUŞTURUP BURAYA ATMANIZI İSTİYORUM KUPONUNU OYNADIĞIM KİŞİLERİN KUPONU KAZANMASI DURUMUNDA KUPON KAZANCINDAN ÖDÜL ALACAK. 6 KİŞİ SEÇİP KUPONLARINI OYNAYIP ETİKETLEYİP PAYLAŞİM YAPICAM ÖDÜL DAĞILIMIDA KUPON KAZANCİNA GÖRE ONA GÖRE OLUŞTURUN KUPONLARI ŞAMPİYONLAR LİGİ OLURSA MAÇLAR DAHA İYİ OLUR HEM ÇALIŞIYORUM HEM OYNAYIP PAYLAŞİM YAPICAM UZUN İŞLEM OLDUĞU İÇİN ERKEN MAÇ EKLEMEYİN :)

Kupon miktarı 7₺
Kupon oranı 5.50
Kupon kazancı 38.5₺

Bloodsuckers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,394
11,656
113
BEYLER MİNİMUM 5 ORAN OLACAK ŞEKİLDE KUPON OLUŞTURUP BURAYA ATMANIZI İSTİYORUM KUPONUNU OYNADIĞIM KİŞİLERİN KUPONU KAZANMASI DURUMUNDA KUPON KAZANCINDAN ÖDÜL ALACAK. 7 KİŞİ SEÇİP KUPONLARINI OYNAYIP ETİKETLEYİP PAYLAŞİM YAPICAM ÖDÜL DAĞILIMIDA KUPON KAZANCİNA GÖRE ONA GÖRE OLUŞTURUN KUPONLARI :)
Pokerin parası bitmiyor demek ki 🤣 bol şans dost

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,785
1,144
113
Unija Malaga - Manisa 172.5 üst
Inter - Monaco 3.5 üst
Bayern Münih - Sloven Brtislava İy 1.5 üst
Bolsans

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,472
2,800
113
Bayern 5.5 üst
Lokomotif kuban basket maci toplam 172.5 üst

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Sportıng lızbon:2.5 Alt
Arsenal:2.5 Alt
Inter:3.5alt

Brakee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,084
4,217
113
BEYLER MİNİMUM 5 ORAN OLACAK ŞEKİLDE KUPON OLUŞTURUP BURAYA ATMANIZI İSTİYORUM KUPONUNU OYNADIĞIM KİŞİLERİN KUPONU KAZANMASI DURUMUNDA KUPON KAZANCINDAN ÖDÜL ALACAK. 6 KİŞİ SEÇİP KUPONLARINI OYNAYIP ETİKETLEYİP PAYLAŞİM YAPICAM ÖDÜL DAĞILIMIDA KUPON KAZANCİNA GÖRE ONA GÖRE OLUŞTURUN KUPONLARI ŞAMPİYONLAR LİGİ OLURSA MAÇLAR DAHA İYİ OLUR HEM ÇALIŞIYORUM HEM OYNAYIP PAYLAŞİM YAPICAM UZUN İŞLEM OLDUĞU İÇİN ERKEN MAÇ EKLEMEYİN :)

Bol şanslar olsun dostum.
IMG_20250129_195001.jpg

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,495
6,615
113
[/QUOTE
dene istersen dost
Screenshot_20250129-195135.jpg

Kaan03

𐱅𐰇𐰼𐰚
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,231
4,893
113
Young Boys - Kızılyildız