- 33,165
- 8,909
- 113
Allah
Kuruturuz dimi hertürlü krall,,Knka 3.adım da oyna bence sen bilirsin
Kesene bereket reisimWonnnnnnnnnnn 2. kuponda geldi birazdan ulaşımları yapıp etiketleri atacağım ulaştığım kişilere belki bir tane daha Roll yapar diğer kişilerede ulaşırım.
Şimdiden kazananları tebrikler seninde kesene bereketWonnnnnnnnnnn 2. kuponda geldi birazdan ulaşımları yapıp etiketleri atacağım ulaştığım kişilere belki bir tane daha Roll yapar diğer kişilerede ulaşırım.
Kesene bereket dost umarım kat kat geri donerWonnnnnnnnnnn 2. kuponda geldi birazdan ulaşımları yapıp etiketleri atacağım ulaştığım kişilere belki bir tane daha Roll yapar diğer kişilerede ulaşırım.
Tebrikler kral,,bolşanss bol kazançların olsun,,Wonnnnnnnnnnn 2. kuponda geldi birazdan ulaşımları yapıp etiketleri atacağım ulaştığım kişilere belki bir tane daha Roll yapar diğer kişilerede ulaşırım.
Tebrikler daha iysi senin olsunWonnnnnnnnnnn 2. kuponda geldi birazdan ulaşımları yapıp etiketleri atacağım ulaştığım kişilere belki bir tane daha Roll yapar diğer kişilerede ulaşırım.
Evet heyecanlıydı maçlarHarika oldu
🙏🙏Evet heyecanlıydı maçlar
Heyecan mı kılı kılına getirdik valla hahaha dedim ama bu kadar adamız hertürlü getiririz macıEvet heyecanlıydı maçlar
Her türlü getirdik maçıııHeyecan mı kılı kılına getirdik valla hahaha dedim ama bu kadar adamız hertürlü getiririz macı
Bol şansHedef 2 adım arkadaşlar başarırsak 3 kişiye ulaşacağım
Saat 15:00 'da başlayacağım