- 14,990
- 11,356
- 113
Max yaşı 20 kodumun veledi zinası şu şekillere bak
Benimde bir tane vardı böyle kız her gün canım cicim arar dururdu
Ali abi ne demek saplamalık call center yakışmadı abi 🤣Benimde bir tane vardı böyle kız her gün canım cicim arar dururdu
Saplantılı call centerlar var
Sen yaşıyoonmu hayırsız seniAli abi ne demek saplamalıl call center yakışmadı abi 🤣
Lan olum hahahahahhsshhdhwhdh o onun ismi değil 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 geberiyorum gğlmektennallahıkmmmİsmi agenta benden iyi türkçe biliyor
Cidden bak sabah akşam arıyordu seksi bir sesi vardı hangi siteye geçse bedava 500-1000, nakit ekliodu 😁Ali abi ne demek saplamalıl call center yakışmadı abi 🤣
Abi bırakmıştım da öyle bi ufaktan geri geldik makaraya katılıyorum sadece forumda , yeni üyeleri sevemedimSen yaşıyoonmu hayırsız seni
Ben seni forumu bıraktı saniom bayadir görmedim
Ohhhhhhhh ahhahshshshshhshssgagssgsgagsgagsg🤣🤣🤣🤣Cidden bak sabah akşam arıyordu seksi bir sesi vardı hangi siteye geçse bedava 500-1000, nakit ekliodu 😁
Bende sevemedim bir türlü yenileri pek sevimsizler 😁😁😁Abi bırakmıştım da öyle bi ufaktan geri geldik makaraya katılıyorum sadece forumda , yeni üyeleri sevemedim
Aynen öyle abi saygıyı parası olanın göreceğini sanıyorlarBende sevemedim bir türlü yenileri pek sevimsizler 😁😁😁
Bizim millete eden yaranirŞunu görüp de hala bu siteye para yatıran olur demedi demeyin 😁🤣
🚬🚬Aynen öyle abi saygıyı parası olanın göreceğini sanıyorlar![]()
Para mı var ihtiyar battık sabah@TheMachine roll aç boş konu açıyon bak çağırırım @Başkan ı