- 1,084
- 293
- 83
Oto ekliyor artık değişmiş aktif edinxe direk bakiyeye geçiyorBeyler sporda eklenen varmı bana sadece slotta eklenmiş bunu nasıl sporda alirim
Oto ekliyor artık değişmiş aktif edinxe direk bakiyeye geçiyorBeyler sporda eklenen varmı bana sadece slotta eklenmiş bunu nasıl sporda alirim
Dun sporda da verdi. Hatta 2100 tl lik kupon yaptım tuttu ama bakıye ye yansımadı. Ödemez diye ugrasmadım ama baktım ceken cok canlıya Baglanıp durumu anlattım. Kontrol edip Manuel bakıyem 2100 yaptılar. Simdi cekım verdim ödeme asamasına geldı. Sporda aynı sorunu yasayan vardı dun 3-5 kişi canlıya Baglanıp durumu anlatın onlar düzeltiyor arkafaslarBeyler sporda eklenen varmı bana sadece slotta eklenmiş bunu nasıl sporda alirim
aynen benimkinide düzelltilerDun sporda da verdi. Hatta 2100 tl lik kupon yaptım tuttu ama bakıye ye yansımadı. Ödemez diye ugrasmadım ama baktım ceken cok canlıya Baglanıp durumu anlattım. Kontrol edip Manuel bakıyem 2100 yaptılar. Simdi cekım verdim ödeme asamasına geldı. Sporda aynı sorunu yasayan vardı dun 3-5 kişi canlıya Baglanıp durumu anlatın onlar düzeltiyor arkafaslar
Paylasan arkadasa tskler
Ac bitane başka mail öyle dene aga2 gundur onay kodu gelmiyir uye falan olamiyorum
Kaç dakikada geldi
10 dakika surmediKaç dakikada geldi
Kaç dakikada geldivalla benim ödeme geldi
ödeme gelmedi diyen yalan söylüyordur site ödeme yapiyor
Kaç yaptin cektinvalla benim ödeme geldi
ödeme gelmedi diyen yalan söylüyordur site ödeme yapiyor
Tamamdir güncelledim konuyu500 çekim verdim iptal edip 3000 e 300 4000 e 400 5000 e 500 çekim diyorlar çevrim işi boş
Geç gördük herkes çevrim sonunda çekmiş ne güzel bizede bu patladı eline sağlık yinedeTamamdir güncelledim konuyu
Destek cevap verdi mi hiçLaa beyler bu bonusun kurallarında 2-3kyap 300cek vs yazmıyor ak 2-3kat cevrim sonrasi max 500yaziyor geceden beri 2-3k uapmaya çalışıyoz
Ya bro spor bonusu ile bu aynı mı ulaşamıyorum canlı desteğe bot cevaplıyor. Yardımcı olabilir misin. Emeğine sağlık bu arada
He valla10 tane multi açtım hiçbiri mi ödemez