- 484
- 101
- 43
Boş bir site sabahtan beri kod bekliyoruz kod gelmiyor bence konu kapansın
Eline sağlık
Kayitta otomatik ekleniyor. Klasik Altyapi
Sporda ve slotta 250 veriyor.
2k yap 300
3k yap 400
4k yap 500
Dostum kafamı buluyorsunuz site elemanı misin zYaw ödeme yapıyor site paylaşan arkadaşa teşekkür ederim
Kardeş çok kişi çekim yaptı bende yaptım...Dostum kafamı buluyorsunuz site elemanı misin z
Hangi bonusu seccez bı yardımcı olun hepsi yatirimHangisini seçiyoruz. Bullar yatırım bonosu
Profilim altında bonus varHangi bonusu seccez bı yardımcı olun hepsi yatirim
Bu wiwiklooo ile açılan tüm linkler beni kolay oyuna alıp kasamı çabuk yükseltiyor. Demek ki havuz hem dolu hemde kaybım çok benimde. Bu altyapıya sahip sitelerde hep yüksek kasalara ulaştım, tesadüf mü bilemedimSlotlar çok iyi 8000 küsür oldu çekim verdik 500 ödeme aşamasında geldimi atarım ödemeyi
Aynen benimde ama ama site slotlar diğer sitelerdeki gibi değil nasıl patlıyor kalpler felan 100 x indirmelerBu wiwiklooo ile açılan tüm linkler beni kolay oyuna alıp kasamı çabuk yükseltiyor. Demek ki havuz hem dolu hemde kaybım çok benimde. Bu altyapıya sahip sitelerde hep yüksek kasalara ulaştım, tesadüf mü bilemedim
Afiyet olsun hocam, aslında yatırım yaparken böyle yerleri denemek lazım geçen de betibas da 20k kasaya ulaştımÖdeme geldi paylaşan arkadaşa teşekkür ederim