- 778
- 258
- 63
Gönderdiler
500ne kadar gonbderdılerr
Yav kardeşim banada aynı yaptılar kanıtladım hayla inanmıyorlar adamlar gönderiyor parayı
Hemenode ile talep verdim 2 kere ikisinide iptal etti2. Çekimim hemen öde ile yapmıştım iptaloldu 3 ude hemen öde ile yaptım onaya geçti bu sefer
Ekli dosyayı görüntüle 787152
Tekrar talep verdim beklemedeyim halaHemenode ile talep verdim 2 kere ikisinide iptal etti
YALAN SOYLEME 500 GONDERMIYORLAR SEN SITE ADAMISIN KESIN))Ekli dosyayı görüntüle 787160
3 Kere o yöntemi kullandım sürekli iptal ettiler canlı desteğe sordum bir sorun yok dedilerHemen ode havale ile talep verin
Bakiyeyi ne kadar senin3 Kere o yöntemi kullandım sürekli iptal ettiler canlı desteğe sordum bir sorun yok dediler
Çevrimi tamamladım Otomatik 500 sabitlendi kardesim destekle filanda görüştüm bir sorun yok dediler tekrar çekim talebi verdim gene iptal ettiler para sürekli geri geliyorBakiyeyi ne kadar senin
Kardeşim cevrim değil işte sadece belli limitleri ulastirrman lazımÇevrimi tamamladım Otomatik 500 sabitlendi kardesim destekle filanda görüştüm bir sorun yok dediler tekrar çekim talebi verdim gene iptal ettiler para sürekli geri geliyor