Valla billa hemen geldi türkiye finansa çektim ekran almama izin vermiyor uyugulamaNasil yani odeme geldimi 3 saatir bekliyorum
Valla billa hemen geldi türkiye finansa çektim ekran almama izin vermiyor uyugulamaNasil yani odeme geldimi 3 saatir bekliyorum
SMS helmis olmasi lazım onu bize at veya siteden onaylanmışsa yazıyordur onu atValla billa hemen geldi türkiye finansa çektim ekran almama izin vermiyor uyugulama
Yalan arkadaş sistem otomatik siliyor bakiyeyi çektim diyenler site elamanıSMS helmis olmasi lazım onu bize at veya siteden onaylanmışsa yazıyordur onu at
Alın size kanıt inanın artık
Hiç sorun yaşadı mı hesaba bakiye geçmemesi filan ?Benim bakiyeyi de 500e sabitledi bence öder burası 500e sabitlemekle uğraşmaz bakiyeyi siler hesabı da bloklardı gelirse tekrar paylaşırım.
Alın size kanıt inanın artık
Şöyle oldu ben 5700 yaptım 500 çekim verdim onaylamamışlar para çekme geçmişinde bile görmedim sonra bakiye sıfırlandı tekrar 500 yansımışHiç sorun yaşadı mı hesaba bakiye geçmemesi filan ?
4 kişi var kardeş bekleBı Allah'ın kulu canlıya bağlanmadı benim 100 sıra varken burda 40.siradayim 25.siradayim diyen varmı bizide aydinlatsin bekliyoruz sonucunu
Ögrencem 39 kişi kaldı kimsenin bilgi verdigi yokabi biz çevirimi tamamladık bakiyemizde niye 0.90 kuruş var anlam veremiyorum
Tamam kanka bekliyoruz4 kişi var kardeş bekle