http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti evolaydis | İstanbul Altılı Ganyan

Kupon Miktarı
16.8
Kupon Oranı
1

Cicero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,232
677
113
Kötü start aldı sonra toparladı ama yetmedi . Resmen jokeyin halt yemesi geçmiş olsun

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
Dost tamamen jokey hatası başka birşey değil üstünde iyi bir jokey olsa yüzde 90 kazanırdı

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
Yarısı hem geride takip ediyon sonra göstermelik teşvik ediyosun atı bu kadar kotu bir at kosturulmaz yazık gerçekten dost

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Geçmiş olsun gelecek atı o kadar geç spente kaldırdı ki jokey 4. Oldu 24 lira gan yani vardı jokeyi sağolsun şu atı getiremedi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
El grandenin ne işi var reis bu gurupta allah aşkına 4 numara bu gurubu sırtında taşırdı ah be abim... kaçana wede kazananlara bak bnm kuponlarımdı
Ne işi mi var jokeyi düzgün koştursaydı sonlarda nasıl geldi görmedin galiba merak etme 2 altılı yapmıştım birisi tuttu ama bunu 4 ortak oynadık bisey vermez biz de biliyoruz bu işi merak etme sen :)Screenshot_20210505-141517.png

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
Ne işi mi var jokeyi düzgün koştursaydı sonlarda nasıl geldi görmedin galiba merak etme 2 altılı yapmıştım birisi tuttu ama bunu 4 ortak oynadık bisey vermez biz de biliyoruz bu işi merak etme sen :)Ekli dosyayı görüntüle 146143
Bn sana işi bilmedigini idda etmedim ama 4 bu gurubun atı degildi rahatta kazandı zaten buda benim görüşüm 4 temiz we guzEl koştu hakederekte kazandı kolay yarış oldu ayrıca sanada bol şans tbrkler

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Bn sana işi bilmedigini idda etmedim ama 4 bu gurubun atı degildi rahatta kazandı zaten buda benim görüşüm 4 temiz we guzEl koştu hakederekte kazandı kolay yarış oldu ayrıca sanada bol şans tbrkler
Sagolasin ama yarışı izlediysen El Grande son virajı nerdeyse sonuncu döndü zaten 4 yarışın favorisi onu herkes tahmin ediyordu bizim amacımız sürprizi yakalamak kime sorsan 4 numara gelir der önemli olan sürprizi bulup 6 liyi yakalamak ki bisey versin şimdi altılıyı yakaladık neyine sevinim vereceği 300 400 lira bisey o kadar bile vermeyebilir

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
evolaydis dost geçmiş olsun ama inan eğer 3 üstünde düzgün bir jokey olsa gurubu önde takip etseydi inan çok rahat bir yarış kazanirdi o kadar geride takip etmesine rağmen çok iyi geldi sonda tamamen jokey hatası başka hiçbir sebebi yok

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,969
2,079
113
Rahat verirdi dost ne diyelim ki bu jokeyler adam olmaz bunlar düşüyor ölümden dönüyor bunlara az bile oluyor bunlar

Krieger1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,043
827
113
Sagolasin ama yarışı izlediysen El Grande son virajı nerdeyse sonuncu döndü zaten 4 yarışın favorisi onu herkes tahmin ediyordu bizim amacımız sürprizi yakalamak kime sorsan 4 numara gelir der önemli olan sürprizi bulup 6 liyi yakalamak ki bisey versin şimdi altılıyı yakaladık neyine sevinim vereceği 300 400 lira bisey o kadar bile vermeyebilir
Senin at kötü koşmadı zaten tekrar yarısı izledim guzel gelmiş arkalars akalmış ama 4 kaliteli bu atlara göre o yuzden dedim ben ama bir sonrakı koşuda 3 numara takıp edilir bu kadarda sürpriz olmaz ganyanı galan plase çıkar en fazla hatta belki favorı bile cıkabilir takip etmek lazım

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Senin at kötü koşmadı zaten tekrar yarısı izledim guzel gelmiş arkalars akalmış ama 4 kaliteli bu atlara göre o yuzden dedim ben ama bir sonrakı koşuda 3 numara takıp edilir bu kadarda sürpriz olmaz ganyanı galan plase çıkar en fazla hatta belki favorı bile cıkabilir takip etmek lazım
Evet bir sonraki yarısında dediğin gibi takibe aldım yine

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,581
113
Rahat verirdi dost ne diyelim ki bu jokeyler adam olmaz bunlar düşüyor ölümden dönüyor bunlara az bile oluyor bunlar
Yok öyle deme kardesim onlar da insan can sağlığı herşeyden önce gelir boşver bizim kuponlar kaybetsin gerekirse ama onların ve koşan atların kesinlikle canına bir zarar gelmesin para bir şekilde bulunur ama can bulamazsın