http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin evolaydis / 27 Haziran İddaa Oran Analizi

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Hertha da attı KG oldu orti tek maça kalıyordun :oops::rolleyes:
Gel de üzülme orti yukarideki analizlere bak bir tek Leipzig dışında Almanya daki hepsi geldi Hoffinheim maçına korner falan oynamayacaktım biliyor musun TV veriyor diye keyif olsun diye onu da eklin dedim gel de çıldırma ya

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,517
178,657
113
Gel de üzülme orti yukarideki analizlere bak bir tek Leipzig dışında Almanya daki hepsi geldi Hoffinheim maçına korner falan oynamayacaktım biliyor musun TV veriyor diye keyif olsun diye onu da eklin dedim gel de çıldırma ya
geçende dedim ya orti ilk baktığını düşündüğünü basıcan üstünde ne kadar çok durursan o kadar çok fikir değişiyor

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Bak izle Fenerbahçe maçında ilk yari nasıl yağmur gibi goller olacak ilk gol deplasman sonra ilk yari 2-1 3-1 Fenerbahçe alır diyorum ilk yari en az 3 gol var Fenerbahçe bu maça fırtına gibi başlayacak arkayı boşlayıp saldırırken ilk gölü yiyecekler ama ilk yarıyı toparlayıp önde kapatırlar yazdık senaryoyu :)

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
129,517
178,657
113
Bak izle Fenerbahçe maçında ilk yari nasıl yağmur gibi goller olacak ilk gol deplasman sonra ilk yari 2-1 3-1 Fenerbahçe alır diyorum ilk yari en az 3 gol var Fenerbahçe bu maça fırtına gibi başlayacak arkayı boşlayıp saldırırken ilk gölü yiyecekler ama ilk yarıyı toparlayıp önde kapatırlar yazdık senaryoyu :)
bakalım orti :)

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Dünkü Juventus-Lecce 2,5 üst oranı 1.30 idi tek maç acilmisti kolay kolay bu oranin gelmeyecegini yazmistik ve ilk yarıda gol çıkmayacağını ve üst olursa zorla olacağını yazmıştık son dakikalarda 3,5 üst oldu aynı zamandaki diğer bir saçma olanın da Sevilla-Valladolid maçında yine tek maç açılmıştı ev sahibine verilen oran 1.30 üst oranı 2 işi çok saçma bir orandı ve Sevilla nin maçı kazanamayacağını zorlanacağını yazıp deplasman 0,5 üste yönelmiştik ve bugün yine buna benzer Atletico-Madrid-Alaves maçı var ev sahibi oranı 1.25 üst oranı 1.95 bu da saçma bir oran üstün oranı ev çok favori olduğu için 1.50 maximum olması lazım iken bu oranı vermişler bu da kolay kolay üstün gelmeyeceğinin habercisi bu maç çok tehlikeli maç sonucu 1 ve üst için dikkatli olun
Maç sonucu 1 ve üst oldu hakkaten kolay üst olmadı yine son dakikalarda oldu ust

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Bu arada 1 maç daha var onu unuttum Fotuna Düsseldorf puan kaybeder Werder Bremen 4 farklı kazanırsa Werder aBremrn playout a gidecek Fortuna Düsseldorf küme düşen taraf olacak dolayısıyla ilk yari Werder Bremen takım golu 1,5 üst oynayın garanti gibi birsey
Ilk yari 3-0 Werder Bremen bitti ve Werder Bremen playout oynamaya ha kazandı Fortuna Düseldorf küme düşen taraf oldu

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor
Işte Fenerbahçe için baskıyı ortadan kaldırma maçı maça öyle bir başlayacaklar ki hücum anlamında geriyi düşünmeyecekler bile by maç Fenerbahçe kazanır ve 4,5 5,5 üst olur tarafındayım ilk yari 2,5 üst bu maç hatta iy 3,5 üst bile olabilir bence ilk gölü ilk yarıda deplasman atacak herkes yine mi puan kaybı geliyor derken Fenerbahçe ilk yarıyı 2-1 3-1 gibi skorla onde kapatacak bu maç 5-2 gibi skorla bitebilir ama ilk yari daha fazla gol olur gibime geliyor ama ilk gölü deplasman atacak bence
Fenerbahçe kazanır ve 4,5 üst olur oldu deplasman 2 gol bulacağını tahmin etmiştik ama golleri ilk yari beklerken bütün goller ikinci yari geldi