- 15,256
- 7,580
- 113
Evet beyler bugün maç analizi değil oran analizi yapıcaz artık iddaa nin bültende tek maç olarak actigi maçların alt bittiğini hemen hemen anladık ve bunlarla ilgili analiz yapicaz
dormunt 1.80 ganyan çok hoffienham iyi takım belli olmaz ama bol şans100 misli. Gelir mi beyler
Oranı çok iyi geldi. Bana ama bazen de orana bakmadan oynamak lazımdormunt 1.80 ganyan çok hoffienham iyi takım belli olmaz ama bol şans
Gelirse zaten küsüratını dagıtıcam100 misli. Gelir mi beyler
Güzel analiz yapıyorsunLazio-Fiorentina Lazio uzun zaman sonra yenildi dün de Juventus kazanınca bugün puan kaybetme ihtimali olmayan bir maca cikiyor rakip Fiorentina bir sezonda bu tıp takımlar birbirlerinden içeride ve dışarıda galibiyet alıp 6 puan almak zordur ilk maçı Lazio deplasmanda kazanıp 3 puanı cebine koymuştu ama bugün çok stresli maça çıkacaklar ve seyirci desteği de yok ben bu maçta ilk gölü Lazio atarsa maç 1-0 bitebilir risk almaz saldıramazlar daha ama ilk gölü Fiorentina atarsa o zaman çarşı pazar karışır çok riskli bir maç oran ev sahibi 1.67 üst 1.55 bu maç üst sadece deplasman gol bulursa olur deplasman gol bulamazsa evin kilidi açacak o gölü bulması uzun zaman alabilir aslında tam ilk yari 0 lık mac
hadi bakalım beklemedeyiz orti Lazio İY 0 diyorsun yaniEvet beyler bugün maç analizi değil oran analizi yapıcaz artık iddaa nin bültende tek maç olarak actigi maçların alt bittiğini hemen hemen anladık ve bunlarla ilgili analiz yapicaz
Aynen orti ilk yari bence gol bulamaz Lazio öyle stresli bir maç ki onlar için hatta iy 2 bile olabilir ilk yari 02 çifte şans en iyisihadi bakalım beklemedeyiz orti Lazio İY 0 diyorsun yani![]()
özellikle takip edicem bakalım ortiBeyler şu 3 macı gözünüz kapalı oynayın kazanın risksiz oran olarak veriyorum
1 Eintra Frankfurt-Paderborn 3,5 üst
2 Augsburg-Leipzig iy. 1,5 üst
3 Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor iy. 1,5 üst
Sürpriz kupon
1 Augsburg-Leipzig iy. 2,5 üst
2 Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor iy. 2,5 üst
Bol şanslar hepimize