- 6,086
- 5,361
- 113
hadi aves sapla be 
Manitalarla aran nasıl gerçi bu soru benım yaşıma yakışmaz amaÖyle uğruyorum aradaiş güç sosyal hayat devam
![]()
Arnavut mahallesinde oturuyorum zaten kankaManitalarla aran nasıl gerçi bu soru benım yaşıma yakışmaz amaBursada arnavut çok uzak dur Orhanım yakma gençliğini
kardeşim iyimisin sen fikir belirtmek ruhsal sıkıntımı ne dim kazanırmı dim tutarmi dim forumda adama cevap versen ban atıo admin zaten taraf tuttu bellikardeş senin kadar banlansam bir daha girmem foruma hep bi olumsuzluk hep bi tartısma aramaya calısıyorsun tahminimce ruhsal sıkıntıların var
kardeş biraz lmitleri zorlamışssın benfica zorlamaz kendini bence 3-4 golde bırakır ama gene umarım gelir bol şans desen kimse sana karşı cevap yazmazdı sanırım ??kardeşim iyimisin sen fikir belirtmek ruhsal sıkıntımı ne dim kazanırmı dim tutarmi dim forumda adama cevap versen ban atıo admin zaten taraf tuttu belli
yok ben seni en az 4 5 kez gördüm herkese olumsuz yaklasıyorsun bu macla ilgili değil pesimist bir arkadassınkardeşim iyimisin sen fikir belirtmek ruhsal sıkıntımı ne dim kazanırmı dim tutarmi dim forumda adama cevap versen ban atıo admin zaten taraf tuttu belli
Arnavut mahallesinde oturuyorum zaten kankaama yok uzağım onlara
![]()
porto gibi yapıyormu 2 yarı valla güzel olur yaIlk yari öyle bitti