- 15,256
- 7,580
- 113
Mis tadından yenmez iyi ki böyle oynamışım
Ne yazıyor
Sassuolo failed to take advantage of the corner as the opposition's defence was alert and averted the threat. Sassuolo are still threatening though, as it's a corner. 2.kornerin hikayesi
2.02 hiç bu kadar kolay gelmemiştiMis tadından yenmez iyi ki böyle oynamışım![]()
Katılıyorum bi kere de böyle ev sahibi Norwich City oynamıştım ilk yari 2,5 üst korner son maçımdı 3 dakikada bitmişti belki hatırlayanlar vardır peşpeşe 4 korner kullandı maçın basinda2.02 hiç bu kadar kolay gelmemişti![]()
Aynen Portekiz deyizeeene yapıyoz şimdi benfica maçınamı geçsek![]()
ya bu maçda yormasa bari be kardeşim inş buda gelir hadi bakalım bol şansAynen Portekiz deyiz![]()
Sassuolo defansın uyanık olması(yerinde müdahalesi, tehdidi engellemesi) sonucu köşe vuruşundan yararlanamadı. Ancak tehdit hala devam ediyorNe yazıyor![]()
Sağol ilk yari 3 4 gol çıksa ne güzel olurya bu maçda yormasa bari be kardeşim inş buda gelir hadi bakalım bol şans
Güzelmiş nerden alıntı buSassuolo defansın uyanık olması(yerinde müdahalesi, tehdidi engellemesi) sonucu köşe vuruşundan yararlanamadı. Ancak tehdit hala devam ediyoryani korneri kacırmıs tekrar köşe vurusu olmus
Flashscoredan takip ediyorum ben macları hep gol pozisyonu oldugu zaman takımların yanında kırmızı yanıp sönüyor heyecanlı oluyo oGüzelmiş nerden alıntı bu![]()
benfica adam gibi oynarsa olur reis inş bakalımSağol ilk yari 3 4 gol çıksa ne güzel olur![]()
Vaaay zevkli olsa gerekFlashscoredan takip ediyorum ben macları hep gol pozisyonu oldugu zaman takımların yanında kırmızı yanıp sönüyor heyecanlı oluyo oizler gibi yani
avesde 1-2 tane atarsa gelir erhan benceBu hafta lig gollü geçti en kötü iade gelmesi lazım
Benficanın son 10 lig macında 1 mac 4.5üst olmus
Aves'in son 10 lig macında 4.5 üst mac yok
Bu mac zamanı geldi artık![]()
ilk yarı en az 3 olmalı 2. yarılar duruyo bu lig genelde ilk yarı skorunun üstüne 1 gol oluyoravesde 1-2 tane atarsa gelir erhan bence
yapar mı ki sanmam o 1 2 kereliktierhan 10 k mesaja az kalmış hacı bababaşkana söyleriz sanada bi roll yaptırsın
![]()
yapar benceyapar mı ki sanmam o 1 2 kerelikti![]()