21 Tem 2020 #61 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,561 177,522 113 recebb' Alıntı: seytanın bacagını kırdıkmı bıdaha lose olmayacak umutluyum Genişletmek için tıkla ... bakalım dost 🙂
recebb' Alıntı: seytanın bacagını kırdıkmı bıdaha lose olmayacak umutluyum Genişletmek için tıkla ... bakalım dost 🙂
21 Tem 2020 #62 Shellac Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 128,561 177,522 113 evolaydis' Alıntı: Ben de sansanssimdim kanka o free betten gelen 114 un hepsini 2.95 orandan Porto-Moreirense 6,5 üste girdim 4-1 iken neyse ki o geldi de zarardan değilim bugün Braga ile Everton maçları yaktı bugün Genişletmek için tıkla ... günün zararını çıkarmışsın sevindim orti ben zarardayım bugün bakalım yarın şansımız dönecek mi
evolaydis' Alıntı: Ben de sansanssimdim kanka o free betten gelen 114 un hepsini 2.95 orandan Porto-Moreirense 6,5 üste girdim 4-1 iken neyse ki o geldi de zarardan değilim bugün Braga ile Everton maçları yaktı bugün Genişletmek için tıkla ... günün zararını çıkarmışsın sevindim orti ben zarardayım bugün bakalım yarın şansımız dönecek mi
21 Tem 2020 #63 evolaydis Tanınmış üye Ayrıcalıklı Üye 15,256 7,580 113 Shellac' Alıntı: günün zararını çıkarmışsın sevindim orti ben zarardayım bugün bakalım yarın şansımız dönecek mi Genişletmek için tıkla ... Umarım çok zarar değildir kanka sen çıkartırsın kanka sıkma canini
Shellac' Alıntı: günün zararını çıkarmışsın sevindim orti ben zarardayım bugün bakalım yarın şansımız dönecek mi Genişletmek için tıkla ... Umarım çok zarar değildir kanka sen çıkartırsın kanka sıkma canini