- 15,256
- 7,580
- 113
Hatta ilk gölü de onlar atar olabilir yazmisimIsrarla söylemiştim bugün bu maçı değerlendiren olmuştur umarım 3.25 oranı vardi
Hatta ilk gölü de onlar atar olabilir yazmisimIsrarla söylemiştim bugün bu maçı değerlendiren olmuştur umarım 3.25 oranı vardi
2 maç geldi Isveç te bir tek Trelleborg-Vasteras kg. var kaldı ilk yari golsüz bitti yatmak üzereSon durum nedir abi nasıl ilerliyor.Yattı değil mi erkenden![]()
Neyse abi kuponun yatıcağı zaten kesindi geçmiş olsun 😄2 maç geldi Isveç te bir tek Trelleborg-Vasteras kg. var kaldı ilk yari golsüz bitti yatmak üzere![]()
aynı şekilde dalkurd maçında bende bekliyorum orti2 maç geldi Isveç te bir tek Trelleborg-Vasteras kg. var kaldı ilk yari golsüz bitti yatmak üzere![]()
Her şey dilediğin gibi olur inşallah reisimaynı şekilde dalkurd maçında bende bekliyorum orti
Biliyorum kanka takipteyim onu da yaticaz kaçışı yokaynı şekilde dalkurd maçında bende bekliyorum orti
hiç kaçar mı bizdenBiliyorum kanka takipteyim onu da yaticaz kaçışı yok![]()
Yok kanka nerdeeehiç kaçar mı bizden![]()
Gol geldi iptal oldu ama sanki bı anda karşılıklı goller gelecekmiş gibime geliyor belki de öyle umut ettiğimdenTrelle de bir gol sesi gelse güzel olacakta bakalım orti
neden olmasınGol geldi iptal oldu ama sanki bı anda karşılıklı goller gelecekmiş gibime geliyor belki de öyle umut ettiğimden![]()
Maçın var ya berabere biteceğini düş nuyordum ama 1-1 veya 2-2 düşünüyordum hiç 0-0 dusunmedimneden olmasın![]()
Canın sağolsunTek golden yattık olmadi
Ya tek gol hastalığınız devam ediyorCanın sağolsun![]()