Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti evolaydis / 12.08.2020 GOAL

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
26.17

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Israrla Malmo-Orebro maçı ilk yari deplasman gölüne girmenizi öneriyorum gol yeme zamanı geldi Malmö nün evinde ilk yari hatta ilk gölü de onlar yiyebilir çok güzel oranı var

Eray53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,181
466
83
Bol sans reis para gecerse elime oynarim guzel kupon

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Atalanta-PSG ilk yari çıkacak 1 golle otomatik olarak ikinci yari da çıkar ikisi de güçlü takımlar her an gol atabilirler ilk yarıda birbirlerini denerler o denemelerden biri gol olabilir
Djugarden-Mjallby deplasman toparladı ev enteresan goller yiyor deplasmanin galibiyetine verilen oran çok şaşırttı beni kolay gelsin diye golüne girdim maci da alabilir deplasman
Malmo-Orebro Malmö artık evinde gölü yesin rakip gol atan yiyen bir takım genelde güçlü takımlar güçsüz takımlarla oynadığı zaman o golu ilk yari yerler çünkü ilk yari denerler ikinci yari gol yeme lüksleri olmaz çünkü skoru korumaya oynarlar öne geçerlerse ilk yari gol yese de telafisi olur ama ikinci yari olmayabilir artık Malmö nün ilk yari gol yeme zamanı geldi ilk gölü de onlar yiyebilir
Trelleborg-Vasteras İki dengeli takım üst oranı 1.75 iddaa da bu maca gore bunun açılımı bu maç icin kg. var gibi 1-1 ya da 2-2 bi skor oluşabilir ikisi de birbirlerine atabilirler güç dengesi ve form grafiği de öyle gösteriyor
Ross Counyy-Kilmarnock Deplasman form tuttu Celtic ile başabaş oynadı Ilk ve ikinci yarıda bu takım tek başına bile atabilir üst oranı baya cazip üst olması muhtemel bir maç

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Gelmeyecek bir kupon daha.Boşuna bol şanslar bile dilemeyeyim direk iyi yatışlar abi :D

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Aferin Örebro edilmiyor güzel oynuyorsun bi de hapistir dan golu bu ara

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,580
113
Israrla Malmo-Orebro maçı ilk yari deplasman gölüne girmenizi öneriyorum gol yeme zamanı geldi Malmö nün evinde ilk yari hatta ilk gölü de onlar yiyebilir çok güzel oranı var
Israrla söylemiştim bugün bu maçı değerlendiren olmuştur umarım 3.25 oranı vardi