ben oynamadım kuzenim oynamısİkimiz aynı şeyi bekliyorsak o işte bi sıkıntı çıkar ErhanımGeçmiş olsun şimdiden
ben oynamadım kuzenim oynamısİkimiz aynı şeyi bekliyorsak o işte bi sıkıntı çıkar ErhanımGeçmiş olsun şimdiden
Bol sans dostum
Atti bu da bi tek o kornerden yattı offf ofBasel sen de at kapak olsun yine bize
cheivoda penallty atıyoAtti bu da bi tek o kornerden yattı offf of
Atti 3 kupon tekten gitti ne diyim ya bi tanesi penaltı kaçırır 1 ı tek kornerden 1 ı tek goldencheivoda penallty atıyo
geçmiş olsun yapacak bir şey yok maalesefO
Atti 3 kupon tekten gitti ne diyim ya bi tanesi penaltı kaçırır 1 ı tek kornerden 1 ı tek golden
tahmınlerın ıyı boyle devam et vurucan yakındır sabretO
Atti 3 kupon tekten gitti ne diyim ya bi tanesi penaltı kaçırır 1 ı tek kornerden 1 ı tek golden
ah be orti sağlık olsun yine kaçan kaçanaEkli dosyayı görüntüle 87504
Bir 600 de ilk yari kaçan penaltıdan gitti yok arkadaş ya bu kadar bedbaht olur bi insan
Iyi olsa noolcak ki tek golden biri yatar biri tek kornerden yatar birinde de penaltı kaçar ondan yatar 1600 lira kaçtı bugun ya bir tanesi tutmadı yatahmınlerın ıyı boyle devam et vurucan yakındır sabret
Kanka valla içim kan ağlıyor ya tek gol tek korner biri kaçan penaltıdan valla fena uzuldum ya ihtiyaç ta vardiah be orti sağlık olsun yine kaçan kaçana
bır de tek tek dene 3 kuponda tek ten gıttı teklı bahıs alarak devam etsen demekkı her gun para kaldırcanIyi olsa noolcak ki tek golden biri yatar biri tek kornerden yatar birinde de penaltı kaçar ondan yatar 1600 lira kaçtı bugun ya bir tanesi tutmadı ya
Yok ben yüksek oynamıyorum ya ufak az paralarla oynarım kombine yaparım öteki türlü iş kumara girer işin içinden çıkamazsın kaybetmeye baslayincabır de tek tek dene 3 kuponda tek ten gıttı teklı bahıs alarak devam etsen demekkı her gun para kaldırcan
bunu ufak paralarla da yaparsın katlaya katlaya buyuk para olur mesele kombın yaramıosa tek e yonelmenYok ben yüksek oynamıyorum ya ufak az paralarla oynarım kombine yaparım öteki türlü iş kumara girer işin içinden çıkamazsın kaybetmeye baslayinca
Ya kombin yaramıyor değil ki baksana tek gol veya tek korner ona canım üzülüyor farklı bitse üzülmeyecem ki tekten gitmesi canımı yaktibunu ufak paralarla da yaparsın katlaya katlaya buyuk para olur mesele kombın yaramıosa tek e yonelmen
bılıorum ben takıp edıorum senın kuponları yorum yapmasamda gozum forumda kuponların hep tek gıdıyor 20 ye 30 a 40 a 500 1000 kacırıorsun goruyorum tahmınlerın ıyı sıkma canını bende bu hafta cok verdımYa kombin yaramıyor değil ki baksana tek gol veya tek korner ona canım üzülüyor farklı bitse üzülmeyecem ki tekten gitmesi canımı yakti
Sagolasin desteğin icinbılıorum ben takıp edıorum senın kuponları yorum yapmasamda gozum forumda kuponların hep tek gıdıyor 20 ye 30 a 40 a 500 1000 kacırıorsun goruyorum tahmınlerın ıyı sıkma canını bende bu hafta cok verdım