http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling evolaydis 100----->700 5/20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Abi be 4 5 paragi dagitab benim limit yiyen benim ugrasan benim citim cikmiyor siz yapin kardesim bundan sonra cekilisi cikanlar atsin gondereyim, seni cekilissin attim @surgun57 20 sen hala ortaligi karistirma pesindesin o yuzden 4 kisi cektik sen daha ne istiyosun?

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
Abi be 4 5 paragi dagitab benim limit yiyen benim ugrasan benim citim cikmiyor siz yapin kardesim bundan sonra cekilisi cikanlar atsin gondereyim, seni cekilissin attim @surgun57 20 sen hala ortaligi karistirma pesindesin o yuzden 4 kisi cektik sen daha ne istiyosun?
Adam haklı @Ordu5252 yapsın limit dolduysa yada ben yaparım amk

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
La bi zahmet ativer 3. Kez alan oldu bana 20 geldi gozun onami takildi?

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Ortaligi ne karistiricam la.bana attin orhunada attin o cekiliste bidaha cikti cikti madem oyle oda girmemeliydi.hadi haksizsin de?ve ben mevzuyu uzatmadan neyse kismet diye kapattim ken niye uzattin?

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Ortaligi ne karistiricam la.bana attin orhunada attin o cekiliste bidaha cikti cikti madem oyle oda girmemeliydi.hadi haksizsin de?ve ben mevzuyu uzatmadan neyse kismet diye kapattim ken niye uzattin?
Hayir atmadim ona o yuzden vekilise koydum ismini

orhuneses

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,015
2,528
113
Senin yanlışın var hacı. Mountun dağıttığı ilk çekilişte kendisi yolladı bana özelden Emre değil. Onun üzerinden 3 çekiliş geçti. Bilmeden yorum yapıyorsun

surgun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,057
2,218
113
Forumda 1 gunde rekor kac sayfaydi acaba rekor gelmis olabilir

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Benim anlamadığım Eren kendini kattığın tüm çekilişlerde ilk sıra çıktın.Bende senin çekilişte 1 kere denk geldim 3 çekilişte.Helal olsun iyi şansın varmış full 1.sıradasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...