- 2,356
- 1,675
- 113
Sen bırıktır senle ısım varKanka 1 kere alana verecem
Sen bırıktır senle ısım varKanka 1 kere alana verecem
4 Alan yok reisBu konu uzar bnce susun
Abi be 4 5 paragi dagitab benim limit yiyen benim ugrasan benim citim cikmiyor siz yapin kardesim bundan sonra cekilisi cikanlar atsin gondereyim, seni cekilissin attim @surgun57 20 sen hala ortaligi karistirma pesindesin o yuzden 4 kisi cektik sen daha ne istiyosun?
Adam haklı @Ordu5252 yapsın limit dolduysa yada ben yaparım amkAbi be 4 5 paragi dagitab benim limit yiyen benim ugrasan benim citim cikmiyor siz yapin kardesim bundan sonra cekilisi cikanlar atsin gondereyim, seni cekilissin attim @surgun57 20 sen hala ortaligi karistirma pesindesin o yuzden 4 kisi cektik sen daha ne istiyosun?
Kardesim Yeni konu mu acsanDevam kuponlar a Analız yapıyorum
La bi zahmet ativer 3. Kez alan oldu bana 20 geldi gozun onami takildi?Abi be 4 5 paragi dagitab benim limit yiyen benim ugrasan benim citim cikmiyor siz yapin kardesim bundan sonra cekilisi cikanlar atsin gondereyim, seni cekilissin attim @surgun57 20 sen hala ortaligi karistirma pesindesin o yuzden 4 kisi cektik sen daha ne istiyosun?
Devam kuponlar a Analız yapıyorum
Ortaligi ne karistiricam la.bana attin orhunada attin o cekiliste bidaha cikti cikti madem oyle oda girmemeliydi.hadi haksizsin de?ve ben mevzuyu uzatmadan neyse kismet diye kapattim ken niye uzattin?Abi be 4 5 paragi dagitab benim limit yiyen benim ugrasan benim citim cikmiyor siz yapin kardesim bundan sonra cekilisi cikanlar atsin gondereyim, seni cekilissin attim @surgun57 20 sen hala ortaligi karistirma pesindesin o yuzden 4 kisi cektik sen daha ne istiyosun?
Hayir atmadim ona o yuzden vekilise koydum isminiOrtaligi ne karistiricam la.bana attin orhunada attin o cekiliste bidaha cikti cikti madem oyle oda girmemeliydi.hadi haksizsin de?ve ben mevzuyu uzatmadan neyse kismet diye kapattim ken niye uzattin?
Tmm neyse boskoyalim.Hayir atmadim ona o yuzden vekilise koydum ismini
Senin yanlışın var hacı. Mountun dağıttığı ilk çekilişte kendisi yolladı bana özelden Emre değil. Onun üzerinden 3 çekiliş geçti. Bilmeden yorum yapıyorsunOrtaligi ne karistiricam la.bana attin orhunada attin o cekiliste bidaha cikti cikti madem oyle oda girmemeliydi.hadi haksizsin de?ve ben mevzuyu uzatmadan neyse kismet diye kapattim ken niye uzattin?
Knka gleen parada kesiyor seko Sende kesmiyorsa sencyapAdam haklı @Ordu5252 yapsın limit dolduysa yada ben yaparım amk
Bol sans kardesTartışmaya gerek yok kuponlar devam