- 22
- 5
- 3
İşleme alındı diyorDaha önce papara yatırım yapmadıysan papara çekim veremezsin kardeşim
Ekli dosyalar
-
66.6 KB Görüntüleme: 7
İşleme alındı diyorDaha önce papara yatırım yapmadıysan papara çekim veremezsin kardeşim
bolsansBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Az barem açmalarında kıllık var.Umarım gelirBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Emrede bunu almis almis bnde bunu onercektim.hic sormadigin icin onermedim.bol sans bu yatarsa cok sasarim.barem cok dusuk.gelirse hem sen hem emre wonlarBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Bol şans dostumBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Hadi insallahBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Şans işi biraz. Ben ilk çekiminde 2bin çekmiştim belge istememişlerdi. Ama 300 400 çekenden de isteyebiliyorlarİşleme alındı diyor
Beyler parasi olan bu bahsi alsin.bu adam yatmiyorBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Sen delikanlı adamsınBirkaç arkadaş hem fikir olduk kupon bu arkadaşlar
Bnde ona sastim barem cok dusuk.garipClip destek verirse bu maç gelir.Tek kafama takılan baremin az olması.
15 tl bonusdan çektiğim para bu gece ödediler belge onayından sonraBncede belge onayi yoksa gelmez
Bide per kazanir kaz handikap falanda kapaliLakers 30 sayi sallar İlk periyot
Clippersa bağlı gelecek ins
Etme kardesim etmeee nazar degicek.bu nasil bi sans la sastim kaldim.devam eder umarim15 tl bonusdan çektiğim para bu gece ödediler belge onayından sonra