- 42,718
- 12,609
- 113
113
Beni biliyon iza ettim köydeyim ben bile kaçırdımBende gecen 700 dagittim dun cok iyi bi bonus vardi 20 bulamadim hesap et 1 kisye 300 2 kisiye 50ser 8 kisiyede 20ser 25ser attim ama dun 1 kisiden 20 cikmadi.olsun buda bi tecrube
O bu sefer beni de alRecep ve destrection ozelden papara numaralarınizi atın kupon won.bir sonraki kupon da 5 kişiye dağıtıcam 100 tl
Recep ve destrection ozelden papara numaralarınizi atın kupon won.bir sonraki kupon da 5 kişiye dağıtıcam 100 tl
Recepde aldi.almayan bi @Ordu5252 kaldi.oda bidahaki sefer bana cikarsa ben hakkimi ona veririm cikmaz ise.kattilicam bnde bidahakine.umarim kazanirizRecep ve destrection ozelden papara numaralarınizi atın kupon won.bir sonraki kupon da 5 kişiye dağıtıcam 100 tl
Sonunda aldin laWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON @mountblade
Recepde aldi.almayan bi @Ordu5252 kaldi.oda bidahaki sefer bana cikarsa ben hakkimi ona veririm cikmaz ise.kattilicam bnde bidahakine.umarim kazaniriz
ahahaha aynen dostumSonunda aldin la
TskrlerRecep ve destrection ozelden papara numaralarınizi atın kupon won.bir sonraki kupon da 5 kişiye dağıtıcam 100 tl
Kaybetme ihtimalin yoktu.yoksa kaybederdin senahahaha aynen dostum
Kesene bereketRecep ve destrection ozelden papara numaralarınizi atın kupon won.bir sonraki kupon da 5 kişiye dağıtıcam 100 tl
ahahahahah dırek sectı yoksa cıkmazdımKaybetme ihtimalin yoktu.yoksa kaybederdin sen
Adamda muthis sans var.ne zamana kdr gidicek merak ediyorumKaybetme ihtimalin yoktu.yoksa kaybederdin sen