- 15,256
- 7,580
- 113
Reis neler söylüyorsunbol şans orti
🧐 🤓 💸 💸Totemcilerden bu ruhu bekliyoruz
Ekli dosyayı görüntüle 86896
Bugün free takılıyoruzAbi şansın bol olsun mu desem bu kupon yatar mı desem bilemedim iki arada bi derede kaldımBugün hangi totemdeyiz ona göre yazayım ben
![]()
Boşnak böreği, boşnak mantısı, arnavut böreği,popara, kaçamak,feta,kuru fasulyeBeyler konu ile alakasız özür dilerim ama balkan insanları ne tür yemeklerden hoşlanır bilginiz varmı?![]()
Kornerli karışık gol severler özellikle Kafkasya BölgesiBeyler konu ile alakasız özür dilerim ama balkan insanları ne tür yemeklerden hoşlanır bilginiz varmı?![]()
Olum bu saydıkların ne lan ilk defa duyuyorum Ankarada bunları yapacak adamda yokturdur herhaldeBoşnak böreği, boşnak mantısı, arnavut böreği,popara, kaçamak,feta,kuru fasulye1 tepsi böreğe nişanı yaparsın
Ahahahahahhahahshsh bence onu sen daha çok seversin abi şöyle okkalıda bi oranı varsa tadından yenmezKornerli karışık gol severler özellikle Kafkasya Bölgesi![]()
Börek iş yapar %100 eminim 3 tane balkan geçtim elimden böreği fırına ver sonra gel benden payfix id isteOlum bu saydıkların ne lan ilk defa duyuyorum Ankarada bunları yapacak adamda yokturdur herhaldeEn iyisi kuruya talim
![]()
Ah bi bilsem kankazenit kornerler nerde kaldı orti
KesinlikleLokomatif Moskova çok daha iyi oynuyor maçta Zenitten.Seri arkalı önlü 2 korner lazım
Gelmezzzz boswerKupon tutarsa totem yapanlarda 3 kişiye 20 lira verelim.
Ekli dosyayı görüntüle 86895