- 13,418
- 8,912
- 113
@evolaydis yanlız hakemi bağladın sanırım abi
Penaltının yakından uzaktan alakası yoktu Lyonu doğradı hakem :Sg
Çok kazanan olmamış lan yüklenir freebetin Erhanım maç sonunda bence30 freebetimizi alalım 100 yaparız onu ınsallahama bugun yuklemezler maclar bıtınce yuklerler yoksa city macına 3.5 girecektim bende
yatsında 0layalım bir an önce yoksa uyutmaz bu meretÇok kazanan olmamış lan yüklenir freebetin Erhanım maç sonunda bence
Düşünmem yeter kardeşim sağol 🙏su para 100 olsun 100ü 500 yapayım Ersin kardeşime helalinden 250 yarın manitasını vip servisle alsın havaalanından aksama makarna yesede olur
Ekli dosyayı görüntüle 86915
Yatacağız biliyorum bol keseden sallıyom kardeşim hayal değil mi 5k çekeyim 2bin hesabında yürrü beDüşünmem yeter kardeşim sağol 🙏
yüklendi gir sende 3.5 üst dost30 freebetimizi alalım 100 yaparız onu ınsallahama bugun yuklemezler maclar bıtınce yuklerler yoksa city macına 3.5 girecektim bende
Giriyom hemenyüklendi gir sende 3.5 üst dost![]()
Penaltı bizim işimiz geçen tutan kuponda da bütün maçlarda penaltı gelmişti@evolaydis yanlız hakemi bağladın sanırım abiPenaltının yakından uzaktan alakası yoktu Lyonu doğradı hakem :Sg
Ahshahhahaha olsun en azından düşündük laYatacağız biliyorum bol keseden sallıyom kardeşim hayal değil mi 5k çekeyim 2bin hesabında yürrü be
City atarsa maçta 5 gol bile olur abi.Benimde korkum Realin 1 gol atıp maçı uzatmalara kadar kitlemesiydi zaten3. Golü City sen at be
4.5 ta çok olmuş sanki Erhan biraz gaza gelmişin belli30 liraya tam 100 verdiği anda onayladım kuponu juve 3.5 city 4.5 bol sanslar![]()
Benzemadan geldi benzemadan gitsin sıkıntı yok4.5 ta çok olmuş sanki Erhan biraz gaza gelmişin belli![]()
La 3.5 oynamışsınBenzemadan geldi benzemadan gitsin sıkıntı yok![]()