- 13,418
- 8,912
- 113
Olum vallaha hatırlatma la Erhan kara kara düşünüyordum şurda sohbet muhabbete daldıydımTeşekkürler şükran Ersin diye bir arkadas var 500 lira borcunu ödeyecek diye 2bin liralık oldu bugun morali bozuk ondan yüklenmiyom
Olum vallaha hatırlatma la Erhan kara kara düşünüyordum şurda sohbet muhabbete daldıydımTeşekkürler şükran Ersin diye bir arkadas var 500 lira borcunu ödeyecek diye 2bin liralık oldu bugun morali bozuk ondan yüklenmiyom
Acıkmamak ve kaka kakan gelmeyince mi acıkmıyorsun olum sen yanlış anlamışsın o olayi kakam gelmesin diye yemek yemiyorum olacakti o neyse seni anlıyoruz böyle de kabul ediyoruz başka yerde söyleme bu çocuk kaka yiyor sanırlarŞerefsizim senden daha kotu durumdayım acıkmamak için 1 haftadır kakamı yapmıyorum
OkAcıkmamak ve kaka kakan gelmeyince mi acıkmıyorsun olum sen yanlış anlamışsın o olayi kakam gelmesin diye yemek yemiyorum olacakti o neyse seni anlıyoruz böyle de kabul ediyoruz başka yerde söyleme bu çocuk kaka yiyor sanırlar![]()
MArşmelov ne oldu kanka hiç bakamadım ona
Inşallah çıkmaz.Başladı ikinci yari gol çıkmasın aman
Umutun eriyişine şahit olduk
Yapma etme eyleme ak50 lira kaldı yüksek oran basıcam cok para lazım cok
ne düşünüyosan tersine oyna bu sefer belli o para gidecek kuponları attın 2 dkda yedik seni50 lira kaldı yüksek oran basıcam cok para lazım cok
Aynen amacımız o zaten bak @Shellac kaybetti yanına gitmemiz lazimInşallah çıkmaz.
Benim.kasada sıfırlanmış olur![]()
Doğru yanlız kalmasın.Aynen amacımız o zaten bak @Shellac kaybetti yanına gitmemiz lazim
150 lirayı 75 32 75 26 bassaydın daha heyecanlı olurdu gelse direk 2.5Nerden bulacaz 2.5 k para