umut 30u traslayalım götanyan yapma bize şimdi
Yine mi ilk gol.pen6 dan.Hicsorma tam ilk yari bitti derken 45+7 de sen gel penalti cal o da gol olsun
Hedef iki buçuk milyar kankaumut 30u traslayalım götanyan yapma bize şimdi
30u alayım sen yine 2.5a yürürsün inanıyorum ben sanaHedef iki buçuk milyar kanka
5 dakikaya 130 0 lanir izleumut 30u traslayalım götanyan yapma bize şimdi
Nası Bi bataktayım ah Bi bilsen30u alayım sen yine 2.5a yürürsün inanıyorum ben sana
Amerikanya ligindeki maç ta başladı.5 dakikaya 130 0 lanir izle![]()
masa tenisi 1 set 2 dk o yüzden 2dk veriyorum5 dakikaya 130 0 lanir izle![]()
Hic sorma 3 macta da penalti Real Madrid gibi hakemler bize penalti veriyorYine mi ilk gol.pen6 dan.
Abi sende de hiç şans yok ha
biz sanki gül çicek kıcımızdaki kobrayı görsen götanyana tövbe edersinNası Bi bataktayım ah Bi bilsen
Bidaha yorum yapmaHic sorma 3 macta da penalti Real Madrid gibi hakemler bize penalti veriyor
biz sanki gül çicek kıcımızdaki kobrayı görsen götanyana tövbe edersin
Benim daha iyi bi fikrim var tam saat 04:00 da 1 dakikalık saygı duruşunda duralım daha iyi olmaz miBeyler o değilde tam 1 sene önce bu gün gece 4 te 12 senelik ilişkim bitmişti.Rica etsem benim için son sigaralarınızı 4 te yakar mısınız.Efkar bastı
Onur ve şeref duyarım abi hem senin yatan coritiba maçınıda yad etmiş oluruz Brazilyayıda uğurlarızBenim daha iyi bi fikrim var tam saat 04:00 da 1 dakikalık saygı duruşunda duralım daha iyi olmaz mi
Para işte adamın ağzını böyle açıyor 0 lansin birazdan abi ayağı baslarBidaha yorum yapma