6 Nis 2023 #21 talisca53 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,727 4,665 113 aslnmcht' Alıntı: Arkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ? Genişletmek için tıkla ... Konuya bak konuya ben 1994 yilinda almıştım sen hangi çağda yaşıyon
aslnmcht' Alıntı: Arkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ? Genişletmek için tıkla ... Konuya bak konuya ben 1994 yilinda almıştım sen hangi çağda yaşıyon
6 Nis 2023 #22 karaadam81 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 6,292 4,338 113 dmitri' Alıntı: Haciz vs varsa ivd’den onları gizle o zaman e devlet üzerinden görünmüyor Genişletmek için tıkla ... O ne baskan
dmitri' Alıntı: Haciz vs varsa ivd’den onları gizle o zaman e devlet üzerinden görünmüyor Genişletmek için tıkla ... O ne baskan
7 Nis 2023 #23 A aslnmcht Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 358 75 28 efsane06' Alıntı: Konuya bak konuya ben 1994 yilinda almıştım sen hangi çağda yaşıyon Genişletmek için tıkla ... Ben bugün ki çağda yaşıyorum bilader sana girip çıkan bişey ki var onu de sen
efsane06' Alıntı: Konuya bak konuya ben 1994 yilinda almıştım sen hangi çağda yaşıyon Genişletmek için tıkla ... Ben bugün ki çağda yaşıyorum bilader sana girip çıkan bişey ki var onu de sen
7 Nis 2023 #24 O osman2023 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 357 156 43 aslnmcht' Alıntı: Arkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ? Genişletmek için tıkla ... kardeşim sen bilirsin ama girme bu işlere tavsiyem en az 2 katı fiyata satacaklar sana bütcen azsa al işini görür bir telefon yoluna devam et astarı boyunu geçer ben uyarım
aslnmcht' Alıntı: Arkadaşlar evkurdan telefon alan oldu mu ? Gider gitmez alınıyor mu ? Birkaç gün sürüyor mu ? Neye bakılıyor ? Genişletmek için tıkla ... kardeşim sen bilirsin ama girme bu işlere tavsiyem en az 2 katı fiyata satacaklar sana bütcen azsa al işini görür bir telefon yoluna devam et astarı boyunu geçer ben uyarım
7 Nis 2023 #25 K kpaxx1 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 659 327 63 Ben çok aldım. Önce adrese geliyorlar teyide. Duruma göre kefil isteyebilirler.