http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evkur Telefon Hk.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,906
4,855
113
Beyler evkurdan telefon başvurusu yaptım dün adresime gelip teyit ettiler imza için mağazaya uğrayın dediler imzayı attıktan hemen mağazadan telefonu verirler mi kargoyla mi gönderiyolar bilginiz var mi
Stokta varsa veriyorlar, yoksa gün veriyorlar gidip alıyorsun

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,568
1,163
113
7 tane elden taksitli yerden telefon aldim ayni gun icinde bozdum kumara verdim 150k borc oldu babam saolsun odedi dahada bulasmadim boyle birsey iste
Çok eskiden yapmıştım yılı hatirlamiyom öğrenciyim babamın gönderdiği para bana yetiyordu ama kumara yetmiyordu biri dedi ev kürdan al diye gittim 1 telefon başvurusu yaptım kız demesinmi istersen bitane daha verebiliriz diye iyi iki tane ver dedim 36 ay taksit yaptilar birini açtılar diğerini actirmadim gittim ikisinide sattım norma iddia da 3 maça tüm parayı oynadim bi yemek parası kalmıştı oranlar fena diyildi 1.55 .1.75 .190 yalnız kupon tutarsa çok güzel para veriyodu tuttu da baya para aldım gittim tum borcu kapattım geri kalani ile devam dedim

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
Çok eskiden yapmıştım yılı hatirlamiyom öğrenciyim babamın gönderdiği para bana yetiyordu ama kumara yetmiyordu biri dedi ev kürdan al diye gittim 1 telefon başvurusu yaptım kız demesinmi istersen bitane daha verebiliriz diye iyi iki tane ver dedim 36 ay taksit yaptilar birini açtılar diğerini actirmadim gittim ikisinide sattım norma iddia da 3 maça tüm parayı oynadim bi yemek parası kalmıştı oranlar fena diyildi 1.55 .1.75 .190 yalnız kupon tutarsa çok güzel para veriyodu tuttu da baya para aldım gittim tum borcu kapattım geri kalani ile devam dedim
Ee ondan sonrası yokmu bu hikayenın nasıl olsa tutturup borcu kaparım diye tekrar benzer şeyler açıp borcu dibine kadar kendıne kitlemiş olman lazım

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,766
1,697
113
Bu tarz yerler genelde oe oluyor bulasmamaya bakın. Üniversite yıllarında fatura üstü tel almıştım Turkcell bayiden aynı bayiye geri sattım illa buraya sat diye tutturdular bir ton laf ettiler kandırdılar. Lolipop adam bana 1 yıl ödeyeceksin diye ikna edip telefonu kitledi ama sonra fark ettim ki 1 yıl bitti borç bitmedi 2 yıla imza attirmis. Yani telefonu ucuza almış oldu 1 yıl diye kandırarak. Birdaha o islere bulasmadim. Bunlar şeytana tanga giydirir pavyona satar terbiyesizim.

mstfoztrk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,970
1,649
113
Telefonu alacaksan sakın kutusunu açtırma yarı yarıya zarar edersin satarken. Başıma geldiği için söylüyorum

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,568
1,163
113
Telefonu alacaksan sakın kutusunu açtırma yarı yarıya zarar edersin satarken. Başıma geldiği için söylüyorum
Yok ya eskiden di o simdi öyle diyil 8 ay kullandım 17 bine aldim üst model alacaktım 14 bine sattım o kadar da kullandim

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,568
1,163
113
Ee ondan sonrası yokmu bu hikayenın nasıl olsa tutturup borcu kaparım diye tekrar benzer şeyler açıp borcu dibine kadar kendıne kitlemiş olman lazım
Bide şöyle hikayem var oda eski öğrenci yılları 4 maç oynadim hepsi sıfırdan sıfır ilk yarı sıfır ikinci yarı sıfır manyak oran yapmıştı bide ozaman 20 lira basmistim bugünün parasi 300 bin faln civarı vardır 200 bin garanti dır parayi da bankadan aldim ödemeyi 3 maç tuttu son maç kayseri gs kaldı bi arkadaşım vardı çok severdim hala görüşüyoruz ona dedem gs maçı berabere bitsin yarın sana İstanbulu gezdircem kariya da gideriz o da benden dedim harbi dedi harbi lan dedim izleyelim lan maçı desi gittik para verdik kahvede izliyoruz o fenerli ben besiktasli gs maçını izliyoruz saka gibi maç ortada gidiyo dakika 44 de gs nin top üst direk den döndü ilk yarı bitti berabere ikinci yarı da ortada geç maç berabere golsüz bitti kupon geldi

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,708
1,428
113
Evaawm den altın alıp paraya çeviriyorduk altında iptal ettiler

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,562
4,374
113
Beyler evkurdan telefon başvurusu yaptım dün adresime gelip teyit ettiler imza için mağazaya uğrayın dediler imzayı attıktan hemen mağazadan telefonu verirler mi kargoyla mi gönderiyolar bilginiz var mi
Kefil istiyo reis yanın da birde kefil götürcen

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,648
5,920
113
Hemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Yaşandı 2018 dem bu yana icrada kaldı geçen yıl sanırım silindi borç adamlar anladı 😂

Janveljan37

BenFero
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,536
2,557
113
Bende Türk Telekom fatura üstüne telefon almayı düşünüyorum daha önce alan varsa hangi telefonu almalıyım 2 ay önce 20k civarı limit vardı

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,350
564
113
Maas haczi ile 4 bin borc ödedim ev kura sonra 60 tl kaldi diye dosya kapnmamis ve 4bin borcu tekrar odicekmisim tam bi dolandirici sirket

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
459
321
63
Hiç bulaşma kardeş sülük gibi kan emici bunlar kanını kurutmadan bırakmazlar piyasaya görede çok pahalı ürün satarlar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
1,920
113
Bende Türk Telekom fatura üstüne telefon almayı düşünüyorum daha önce alan varsa hangi telefonu almalıyım 2 ay önce 20k civarı limit vardı
Alma kardeşim. Samsung'un 2 3 tane sikindirik telefonları çıkar o puana. Sana maliyeti 16 17 yi bulur. 8 bine okutursun. Değmez