- 2,253
- 1,053
- 113
Başka evin, arsan veya aynısından 2 eşyan varsa alırlar birini
Evde alacsk bisey yok ki zaten tv bile bozuk kanalarrin yarisini cekmiyor. Mesele odegil rezzil ettiler. Bide bagira bagira konusuyordu serefsiz kasitli yapiyordu herkes duysun diyeReis bildiğim kadarıyla eve gelip ne var ne yok diye liste yapmak zorundalar prosedür gereği ama bir şey alamazlar korkma
Kardeşim haciz memuru polis olmadan gelmez haciz sırasındaki güvenlik babında adam kafayı yiyip keser polis olmasa haciz memurunu ordan anla kolpayıYok polis yoktu 2 kisi geldiler biri cok konusan muhtemelen avukatin yannda calisan serefsizdi. Digeride haciz memuruydu kadincagiz agzini acmadi zaten
Yok hiç tanımıyorum gözü adliyeden memur avukat karıya yaranacak herhalde kadındı borcun avukatı böyle bı gider yapıyor dedim biseyim yok odemiyorim nasıl aliyorsaniz alın dedik canımı sıkma kornisleri aldiririm diyince fittirdim açtım ağzımı yumdum gözümü gidip dovecektimde infaz var yakmayalim diye elleyemedik ama baya sovdum ama dövmüş kadar oldumMemur salakmış o zaman reis onluk bir durum yokken sana öde demesi. ya da aranızda bir şey oldu sana o yüzden gıcık gidiyordur orasını bilemem
150k ne borcu tam olarak vergi mi yoksa kredi falan mı?Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Geçmiş olsun bu aradaArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Hocam anladm dedigini ama giderken bunlar direl balkondan baktim adalet bakanligininresmi araciyla gelmislerdi nasil kolpa olacakKardeşim haciz memuru polis olmadan gelmez haciz sırasındaki güvenlik babında adam kafayı yiyip keser polis olmasa haciz memurunu ordan anla kolpayı
Tamam duyanları da şahit gösterip şikayet et bir kınama yesin de akıllansınEvde alacsk bisey yok ki zaten tv bile bozuk kanalarrin yarisini cekmiyor. Mesele odegil rezzil ettiler. Bide bagira bagira konusuyordu serefsiz kasitli yapiyordu herkes duysun diye
Kredi kartiydi hocam daha dogrusu okadar drgildi borc yapilandrdik odeyemedik onun faizi bu faizi avukat derken 152k oldu toplam borc150k ne borcu tam olarak vergi mi yoksa kredi falan mı?
Git şikayette bulun görevi kötüye kullanmaktan muhtemelen avukattan 3-5 bir şey almışlardır normalde evine geldiler mi liste çıkarırlar tekrar gelicez evinde haczedilecek malları sakla diye gelmezler avukatın talimatıyla avukatla anlaş diye gözdağı vermeye gelmişlerArkadaşlar yorumlariniz icin tesekkurler .
Memurlardi adalet bakanligi seridi vardi arabada beyaz fiorino tarzi bi aracti. Iceri girmediler bidahaki geldigimizde girip haczedecez dediler gittiler. Ve abartisiz baya asagiladilar. Bide aile evindeyim annem icerde duydu konusulanlari bide kadincagizi uzduk. Bidaha gelmesinler tek istegim bu. Eyvallah borc var odemem gerek tabi ki imkan olsa oderim ve evet memurlar isini yapiyor bisey dedigim yok ama bukadar asagilayip tehdit edercesine konusmalarina hic gerek yok insanlik hali zordaym napim yani
Onu bilmiyorum broHocam anladm dedigini ama giderken bunlar direl balkondan baktim adalet bakanligininresmi araciyla gelmislerdi nasil kolpa olacak
Evet bu doğru bak her eşyadan 2 tane ise birini alabilirkerEvindeki eşyalardan 2 şer taneyse örneğin 2 tvin varsa 1 ini alır diğer türlü eşya alma işi bitti kral korkutmaya calisiyor bazı namussuzlar
İyi yapmışsın reis. telefonda sövdüğünde iyi olmuş yazılı olarak kanıtlanabilecek şekilde whatsapp vs üzerinden sövseydin başın ciddi ağrırdı ama o da tehdit ettiği için bir kınama yerdi ikinizde yanardınızYok hiç tanımıyorum gözü adliyeden memur avukat karıya yaranacak herhalde kadındı borcun avukatı böyle bı gider yapıyor dedim biseyim yok odemiyorim nasıl aliyorsaniz alın dedik canımı sıkma kornisleri aldiririm diyince fittirdim açtım ağzımı yumdum gözümü gidip dovecektimde infaz var yakmayalim diye elleyemedik ama baya sovdum ama dövmüş kadar oldum