Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evime Haciz Geldi

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
polis çağır belki yalancılar adamlar hen tehtid edemezler seni hayırdır
Yav hocam bir kere yaptıkları yanlış. Ben icra memuru olsam gelir listeyi yazar geçer giderim. Bunlar nasıl memur onu anlamadım. Yani sizene borçtan. Uyarını yap defol git yani

dersimli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
167
61
28
İcra da bir avukat bir de icra memuru gelir,seni tehdit eden avukatlık ofisnden gelenlerdir,icra memurları yazar gider,yazdılar mi?Muhtemelen yoktur,sonra gene gelecekler,video kaydı aç,çimlere şikayet edicem de,sosyal medyada da paylaşacagim de bak arkalarına bakıyorlar mi,şu an en büyük güç sosyal medya..

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
366
63
Arkadaşlar yorumlariniz icin tesekkurler .
Memurlardi adalet bakanligi seridi vardi arabada beyaz fiorino tarzi bi aracti. Iceri girmediler bidahaki geldigimizde girip haczedecez dediler gittiler. Ve abartisiz baya asagiladilar. Bide aile evindeyim annem icerde duydu konusulanlari bide kadincagizi uzduk. Bidaha gelmesinler tek istegim bu. Eyvallah borc var odemem gerek tabi ki imkan olsa oderim ve evet memurlar isini yapiyor bisey dedigim yok ama bukadar asagilayip tehdit edercesine konusmalarina hic gerek yok insanlik hali zordaym napim yani

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
icra memurları ödenen borçtan prim alıyorlar mı ? Alıyorlarsa o zaman iş değişir. İcra memuru bir arkadaşa sormak lazım. Çünkü yaptıkları hiç mantıklı değil.

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
İcra da bir avukat bir de icra memuru gelir,seni tehdit eden avukatlık ofisnden gelenlerdir,icra memurları yazar gider,yazdılar mi?Muhtemelen yoktur,sonra gene gelecekler,video kaydı aç,çimlere şikayet edicem de,sosyal medyada da paylaşacagim de bak arkalarına bakıyorlar mi,şu an en büyük güç sosyal medya..
Demi hocam. İcra memuru tehdit etmez, karışmaz o işe. Yani mantıksız çünkü

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Arkadaşlar yorumlariniz icin tesekkurler .
Memurlardi adalet bakanligi seridi vardi arabada beyaz fiorino tarzi bi aracti. Iceri girmediler bidahaki geldigimizde girip haczedecez dediler gittiler. Ve abartisiz baya asagiladilar. Bide aile evindeyim annem icerde duydu konusulanlari bide kadincagizi uzduk. Bidaha gelmesinler tek istegim bu. Eyvallah borc var odemem gerek tabi ki imkan olsa oderim ve evet memurlar isini yapiyor bisey dedigim yok ama bukadar asagilayip tehdit edercesine konusmalarina hic gerek yok insanlik hali zordaym napim yani
Hocam gerçekten memurlarsa git avukata ver. 3-4 tane de şahit tut. Direk meslekten men yerler en azından bir kınama yerler.

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
366
63
Bence kadin olan memurdu digeri avukati temsilen geldi. Cunku kadin agzini acmadi elinde sadece dosya vardi. Öbür erkek oe adam nasil asagiladi serefsiz herif ins bigun ayni duruma duser

elvan34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
534
138
43
hiç bir haciz memuru tehdit etmez senin evine gelen %90 avukatlik burosundaki elemanlar gozunu korkutmak icin bu sekilde islem yapmis ciddiye alma

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
380
83
Bence kadin olan memurdu digeri avukati temsilen geldi. Cunku kadin agzini acmadi elinde sadece dosya vardi. Öbür erkek oe adam nasil asagiladi serefsiz herif ins bigun ayni duruma duser
Kardeşim icra kalktı diye biliyorum ben yne de yalan olmasın borca bağlısifır ama kimse seni aşağılamaz memur gelir alacaksa alır gider

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Var öyle namussuzlar benide öyle adliyeden aramıştı memur tehditkar konusmutu calismiyordum ozaman neyimi anlacaksin ne bu tehdit odemiyorim dedim bana canımı sıkma bi yazı geçerim evinde kornisleride aldiririm demişti anasindan girdim telefonda yedi sulalesinden çıkmıştım davalık olmuştuk bı halt çıkmadı daha 2 sene olucak sanirim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,452
17,355
113
Bence gelenler kesinlikle stajyer avukatlardir genelde bu tehdit etme olayını avukatlar onlara kitliyor memur olduklarını düşünmuyorum bişey olmaz dost korkma yavaş yavaş ödersin borçsuz adam kalmadı memlekette

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
366
63
Kardeşim icra kalktı diye biliyorum ben yne de yalan olmasın borca bağlısifır ama kimse seni aşağılamaz memur gelir alacaksa alır gider
Banada oyle dediler icra kalkti dediler. Rahattim oyuzden ama alakasi yok bildigin geldiler eve kalkmamis hocam demekki eve girmediler ama kapida cok ters konustular persembe gunu gelip eve giricez dediler bakalm

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Var öyle namussuzlar benide öyle adliyeden aramıştı memur tehditkar konusmutu calismiyordum ozaman neyimi anlacaksin ne bu tehdit odemiyorim dedim bana canımı sıkma bi yazı geçerim evinde kornisleride aldiririm demişti anasindan girdim telefonda yedi sulalesinden çıkmıştım davalık olmuştuk bı halt çıkmadı daha 2 sene olucak sanirim
Memur salakmış o zaman reis onluk bir durum yokken sana öde demesi. ya da aranızda bir şey oldu sana o yüzden gıcık gidiyordur orasını bilemem

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,305
380
83
Banada oyle dediler icra kalkti dediler. Rahattim oyuzden ama alakasi yok bildigin geldiler eve kalkmamis hocam demekki eve girmediler ama kapida cok ters konustular persembe gunu gelip eve giricez dediler bakalm
Hiç inandırıcı değil zaten geldiyse alır gider kolpacı bunlar

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Reis bildiğim kadarıyla eve gelip ne var ne yok diye liste yapmak zorundalar prosedür gereği ama bir şey alamazlar korkma