Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Memur olduklarını nerden bılıyorsun memur olsa yapıcaz dıyıp gıtmez gelır içeri gırer lıste yaparArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Bişey olmaz dostum icraya bi dünya masrafı var ugraşmazlar tahattüt imzalama taksit yap anlaş aydan aya öderim de herhangi birşey imzalamaArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Niye rezil oldunki cevaplarıni verseydin vermiyorum lan gidin ne yapıyorsanız yapın onlar senden korksunlar sen değil alacaklı onlarArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Geçmiş olsun kanka borç hangi kurumaArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Çok geçmiş olsun benimde yakında maaşa icra gelicek böyle giderseArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
ahgdjahdgahsjdga ya valla komiksinMemur olduklarını nerden bılıyorsun memur olsa yapıcaz dıyıp gıtmez gelır içeri gırer lıste yapar
Öyle olmaz ki polis eşliğinde gelmedilerse hiç eve almasaydin kovmaliydinArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
git icra daire beyan da bulunArkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.