Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evime Haciz Geldi

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,692
21,733
113
Arkadaslar iyi forumlar 150k borctan evime 2 tane memur geldi baya tehditkar ve asagilayici konustular persembe sabahi tekrar gelicez ve evini haczedecez dediler ve gittiler. Daha kac kere gelirler acaba rezzil ettiler beni zaten psikoloji kalmadi.
Memur olduklarını nerden bılıyorsun memur olsa yapıcaz dıyıp gıtmez gelır içeri gırer lıste yapar

Ortaköy

Ayrıcalıklı Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,654
4,528
113
Bişey olmaz dostum icraya bi dünya masrafı var ugraşmazlar tahattüt imzalama taksit yap anlaş aydan aya öderim de herhangi birşey imzalama

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,619
305
83
Kardeşim hiç bişey yapamaz gelseler bile sadece televizyon buzdolabınne varsa yazar giderler ama ziynet eşyası takı altın falan varda onları alabilirler bu olur kanunlarca yasak diye biliyorum evden eşya alıp götürmek öyle tehditkar konuşuyosalar sadece korkutmak için

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
Niye rezil oldunki cevaplarıni verseydin vermiyorum lan gidin ne yapıyorsanız yapın onlar senden korksunlar sen değil alacaklı onlar

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,669
6,945
113
Geçmiş olsun kanka borç hangi kuruma

ali7387

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,116
254
83
Geçmiş olsun bu mereti bırakmazsak hepimiz öyle olucaz

Sabahattinduran123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
147
43
Çok geçmiş olsun benimde yakında maaşa icra gelicek böyle giderse

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,253
1,053
113
memurlar niye bu kadar kasmış orasını anlamadım. San ki onlara mı borçlandınız ? İşini yapıp gitmeleri gerekiyordu. Tehdit falan yaptıkları salaklık tamamen. Bir gün birine denk gelirler feriştahları kayar

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,291
373
83
Devletten gelen icra memuru seni aşağılayıp tehtid edemez avukat oyunu bu

Alican57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,115
799
113
Kendini niye küçük düşürtüyorsun, herkese gereken cevabı vereceksin yeri geldiğinde

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Öyle olmaz ki polis eşliğinde gelmedilerse hiç eve almasaydin kovmaliydin

biber88

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
210
52
28
şu zamanda borcu olmayan yoktur hersekılde borcu azda olsa olan vardır cok takılma

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,925
1,314
113
Ulan keşke bize denk gelse şu tip avukatlar zaten sinir stres içinde yaşıyoruz içlerinden geçerdim benim mahallem benim apartmanımda beni rezil edecekler. Sessiz kalanı ezerler dost sen cevabını verebilseydin keşke hep içinde ukte kalacak polis yoksa polis çağırsaydın.

adanali011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,015
620
113
650 bin borcum vardı başka akrabama senet verdim icraya verdi beni maaşımdan kesiliyor bankada havayı aldı 😂 hergun arıyorlar 650 bin suan 200 bin ver yeter diyorlar bekleyin dedim icram bitsin sizde alırsınız maaşımdan dedim havayı alıyorlar 😂😂

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
git icra daire beyan da bulun