- 2,356
- 1,675
- 113
Selam verip yanımızdan gecti kendisi sayın moderatörümGeçmiş olsun reis şans yanında değilmiş![]()
Selam verip yanımızdan gecti kendisi sayın moderatörüm![]()
Dost Argo kullanmayalım Lütfen..Bende de Şansızlık var bir türlü gitmiyorBende şimdi Lakers 215.5 üstten yattım şaka gibi son 40 saniye hücum etmedi Lakers tamam yendinde arkadaş bu kadar olmaz bu işin boku çıktı iyice son hücum olsa anlatım 24 saniye bekledi rakibe verdi clippers gitti hemen 3 Luk attı son 13 saniye yine hücum etmedi yarı sahayı bile geçmedi 7 saniye dolunca rakibe geçmesi lazım oda olmadı ulan valla biktirdilar bugün beni
3 ağza 3 burna reisimDost Argo kullanmayalım Lütfen..Bende de Şansızlık var bir türlü gitmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 58485
Randers maçına oynadım 2.5 üst 10.dk 2.5 üst iy 2-0 bitti sonra gol olmadı o kadar boş pozisyonlar kactiki delirmemek elde değil hatta bı pozisyonda kaleci ceza sahası dışına çıkıp topu kaptırdı topu kapan adam kaleye vurmadı önüne almaya çalıştı dürttü biseyler yaptı kimse yok arkadaş vur kaleye kaleci bile yok arkadan adam geldi kaydı taca attı adamlar bana sovuyor resmen ben onlara az bişey dokundurayim Hacı az müsade etteDost Argo kullanmayalım Lütfen..Bende de Şansızlık var bir türlü gitmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 58485
Bu devin booker gerçekten insan değil acilen Phoenix ten kurtulması lazım yoksa eriyip gidiyor potansiyeli çok yüksekEkli dosyayı görüntüle 58490
@Shellac @Daimon @Kara000 e hadi moral bozmak yok kasayı cıkartalım bare toteeeem
Olmayınca olmuyor dost şansızlık diyelim3 ağza 3 burna reisimbu nedir 144 oran sıkıntı