- 2,798
- 1,809
- 113
Bu sitelerin yaptığı çekilişten kazancı olan oldu mu o kadar yatırım yaptık hiç birine mi denk gelmez
Bence kolpaBu sitelerin yaptığı çekilişten kazancı olan oldu mu o kadar yatırım yaptık hiç birine mi denk gelmez
İlk ciktigi zaman sonuclarda ki profillere bakıyordum %90'ı sacma sapan profillerdiKendi adamlarına çıkarıyolar bnce knk
Sadece 1 kişinin aldigini gordum forumdan başka görmedimİlk başta 5-10 kisilikleri telegramda gösteriyorlardı şimdi gözükmüyor 100-200 kisilikler alla alla
Çıksa da çamura yatar vermezler knkİlk ciktigi zaman sonuclarda ki profillere bakıyordum %90'ı sacma sapan profillerdi
Zaten çekilişin yapıldığı gün min 1000₺ yatırım olması gerek hesapların yarısı PASİF zaten geriye kalan %49 yatırım yok %1 yani 1 Kişiye 50kÇıksa da çamura yatar vermezler knk
Bot atan zaten sitenin kendisi reis ?beyler bir açıklık getirelim, çekiliş telegramın özelliği olan bir şey bu olduğunda kaç bin kişilik grupsa ayrım yapmadan direk çekiliş yapıyor şansınız zor, siteleri yalanlamayın yani bot atanları yalanlayın.
Everynin çekilişi mi varBu sitelerin yaptığı çekilişten kazancı olan oldu mu o kadar yatırım yaptık hiç birine mi denk gelmez
GunaydinEverynin çekilişi mi var
Kardeşim yanlış anlamada benim arkadaş every sitesini 15 bine kuruyor ha bide zaten site kanalina zamanında bot basıyor ne anlatiyorsunyalan diyenler neyi yaşıyor anlamıyorum. Everymatrix alt yapısnıdaki hiçbir site yalan söylemez çünkü bu alt yapıya sahip olabilmek için aha şöyle bi ta**ak lazım. Bu forumda bile kaç kişi kazandı 50 bin lira. Kimisinin yatırımı yoktu forumdan birisinin kullanıcı adını verdiler kimisi onu bile akıl edemedi çekiliş hakkı yandı. en kötüsünün bile 120 130 bin abonesi var 130 bin kişiden şuana kadar 2000 kişi çektiler çıkmadı diye yalan dolan diyorsunuz çok garipsiniz. 1 milyon TL 25 bin dolar ediyor. Bir everymatrix sitesi değil 25 bin dolar 2.5 milyon dolar dağıtabilir çünkü everymatrixlerin hepsi çok zengin siteler.
Evet taştaş lazım o konuda haklısın para konusunda ben holigan ve jojo disinda diger sitelere pek yorum yapmamyalan diyenler neyi yaşıyor anlamıyorum. Everymatrix alt yapısnıdaki hiçbir site yalan söylemez çünkü bu alt yapıya sahip olabilmek için aha şöyle bi ta**ak lazım. Bu forumda bile kaç kişi kazandı 50 bin lira. Kimisinin yatırımı yoktu forumdan birisinin kullanıcı adını verdiler kimisi onu bile akıl edemedi çekiliş hakkı yandı. en kötüsünün bile 120 130 bin abonesi var 130 bin kişiden şuana kadar 2000 kişi çektiler çıkmadı diye yalan dolan diyorsunuz çok garipsiniz. 1 milyon TL 25 bin dolar ediyor. Bir everymatrix sitesi değil 25 bin dolar 2.5 milyon dolar dağıtabilir çünkü everymatrixlerin hepsi çok zengin siteler.
Ben kazandımBu sitelerin yaptığı çekilişten kazancı olan oldu mu o kadar yatırım yaptık hiç birine mi denk gelmez
La hani sitedee varGunaydin