AldımmkankiMuhtara git çabuk 🤣🤣🤣🤣🤣
AldımmkankiMuhtara git çabuk 🤣🤣🤣🤣🤣
Neymiş pekiAldımmkanki
benimde 3 ay gecikti kaçağız şuan gidicez ins 1 2 ayabsy olmaz
muhtara gidip bakacaksın ki öğrenelim ne oldugunuSelamünaleyküm bugün kapıma böyle bir şey yapıştırılmış bu nedir
Kanka asker kaçağı yoklaması kağıdı gelmiş başvurumu yapmıştım geçen aylarda 3 ayın cezasını istiyorlar bendenmuhtara gidip bakacaksın ki öğrenelim ne oldugunu
Aldım kanka kaçak gözüküyorumMuhtardan almış kağıdı heyecanla ne oldu bekliyoruz burda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yerin felan bellimiydi teslim tarihin vsAldım kanka kaçak gözüküyorum
O zaman kaçmaya devam ke kralAldım kanka kaçak gözüküyorum
Hayır kanka daha değil Ağustos ayına kadar ilişiği yoktur yazıyorYerin felan bellimiydi teslim tarihin vs
Kaçmıyoruz be kankaO zaman kaçmaya devam ke kral
Benim teslim olma günüm de olmadım 6 gün geç gittim diye sen niye yapıyon kanka 🤣Ne yani ben 3 ay fazla mı yapacam
Benim yer belli 24 gün sonra teslim olmam gerekiyor acaba gitmesem ne oluyor ama yerim belli tarih belliHayır kanka daha değil Ağustos ayına kadar ilişiği yoktur yazıyor
Boş ver gidip ne yapacan tatilini filan yap yazı geçir öyle git 🤣🤣🤣🤣🤣Benim yer belli 24 gün sonra teslim olmam gerekiyor acaba gitmesem ne oluyor ama yerim belli tarih belli
Mikmesinler sonra ajshdBoş ver gidip ne yapacan tatilini filan yap yazı geçir öyle git 🤣🤣🤣🤣🤣
yok be olm nolcak 😀😀Mikmesinler sonra ajshd
Para cezası var sadece artık her dönemdeMikmesinler sonra ajshd
Parayı vurursak dede den bedelli yaparık aman boşverinPara cezası var sadece artık her dönemde
hükümet artık sineğin götünden çıkan yağın parasını da istiyor kardeş öde kurtulAldım kanka kaçak gözüküyorum
Kaçak isen para cezası var. Bu arada Ağustosta gidenler genelde Manisa, Isparta veya Kıbrıs çıkıyor geçmiş olsun. Birde o aylarda iyi kozalak toplarsiniz haftasonu. Sonra cimleri sularsiniz çimler uzayınca da elle yolarsiniz. Yok haftasonu yüzbaşı gelecek yok yüzbaşı şunu begenmemis diye de bol bol ortalığı süpür çöp topla ayak işi yapıp duruşunuz. Gece koguscusu olmaya bak düzgün birime düşersen en rahatı o diğer şeylerde haftada bir istima olur ona gidersin yok biri gelecek hazırlık yaparsın cart curtKaçmıyoruz be kanka