Selamünaleyküm bugün kapıma böyle bir şey yapıştırılmış bu nedir
Ekli dosyalar
-
820.2 KB Görüntüleme: 418
Abi yarın PTT niye gidip sormuyorsun 😂Selamünaleyküm bugün kapıma böyle bir şey yapıştırılmış bu nedir
Şaka yapıyorsunHayırlı olsun 30bin
Kral askerlik başvurum vardı ama ağustos ayına kadar ilişiği yoktur diyorKral ne olduğunu bilmiyorum inşallah kötü bir şey değildir
Kral kötü birşey mi ondan diyorumSana ulasamamislar evde kimse yoktu muhtemelen muhatarliga bırakmışlar tebligatı ilk defami görüyon aga
Yarın sabah pttye gidersen şaka mı gerçek mi o zaman hep beraber öğrenirizŞaka yapıyorsun
Reis sıçtım yaYarın sabah pttye gidersen şaka mı gerçek mi o zaman hep beraber öğreniriz
Haciz mi oSelamünaleyküm bugün kapıma böyle bir şey yapıştırılmış bu nedir
Kral bilmiyorum haciz mi ama hacizlik bir durum yok yani borç falan da yok sadece kapıya yapıştırıp gitmişlerHaciz mi o
Ohhhh be içim rahatladı bende mayısta askerimKral askerlik başvurum vardı ama ağustos ayına kadar ilişiği yoktur diyor
Almak istemiyorum diye not düş geri yapıştır. Belki vazgeçerlerSelamünaleyküm bugün kapıma böyle bir şey yapıştırılmış bu nedir
Kanki kağıt gelmiş diyorum yani ne olduğunu bilmiyorum ama askerlikle ilişkim yok yani şeye kadar ağustosa kadarOhhhh be içim rahatladı bende mayısta askerim
Yok be ümitsizliğe kapılma hemen belki iyi bişeydirReis sıçtım ya
Kanka banka borcum yok sadece ek hesabım var onu da kullanıp yatıran birisiyim zatenBanka borcundan dolayı ödeme emri gelmiştir kral
MemleketKanki kağıt gelmiş diyorum yani ne olduğunu bilmiyorum ama askerlikle ilişkim yok yani şeye kadar ağustosa kadar