Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evden Atılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
Selamun aleyküm dostlar Fransa’da yaşıyorum kimliksizim şuan dayımlarda kalıyorum ama çok büyük kavga ettik asla beni dinlemiyorlar çok zordayım hiç param yok burda olan varsa bana iş lazım canıma kıyacagım çok az kaldı lütfen burda olan varsa yardım edebilir mi Allah için çok düştüm

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,410
2,805
113
Selamun aleyküm dostlar Fransa’da yaşıyorum kimliksizim şuan dayımlarda kalıyorum ama çok büyük kavga ettik asla beni dinlemiyorlar çok zordayım hiç param yok burda olan varsa bana iş lazım canıma kıyacagım çok az kaldı lütfen burda olan varsa yardım edebilir mi Allah için çok düştüm
Fransadaysan ve yeni gittiysen bı sure ayıya dayı dicem buna yapcak hiç bişey yok

SabriBey

✪Apartman Yöneticisi✪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,867
12,067
113
Off senin durumda çok zor geçende anlatmıştın. Neden evden atıyorlar, keşke yardımcı olabilcek imkan olsa. Düzelir her şey bir şekilde merak etme.

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
Rabbimin Verdiği can Sana emaneten duruyor sen kimsinde kendi canına kıyıyorsun, Aç Kalırsın Sokakta Yaşarsın Bismillah der tekrar ayağa Kalkarsın . Durumlar ne kadar zor olursa olsun Umutsuzluk Delikanlı Adama Yakışmaz.

kaansolar1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
8
8
Cok uzak cholet tarafında olsan dayımla iletişime gecicektim

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
Rabbimin Verdiği can Sana emaneten duruyor sen kimsinde kendi canına kıyıyorsun, Aç Kalırsın Sokakta Yaşarsın Bismillah der tekrar ayağa Kalkarsın . Durumlar ne kadar zor olursa olsun Umutsuzluk Delikanlı Adama Yakışmaz.
Abi kimliğim yok diye kimse yardım etmiyor yemin ederim prişan oldum bugün

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,170
1,869
113
Git konsolosluğa anlat derdini dolandirildim de cüzdanımı kimliğimi kaybettim de beni tr ye yollayın yardımcı olun de bakım ne dicekler

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,745
3,778
113
kardeş Hepimiz aynı şartlar altındayız Bak bende evli madde bağımlısıyım Rezilliğin bini bin para Bırak Bu Şu oldum Bu olacağım düşüncesini olan oldu , Maffoldun rezil oldun beş parasızsın … toparlamay bak kendini sokakta Kal şartlar nereyi gerektiriyorsa onu yap ,, sana fayda sağlayacak ne varsa .. o çelmeyi götüne yemişsin bi defa . Tekmelettirme kendini

HikoBaba

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
672
239
43
kardeş Hepimiz aynı şartlar altındayız Bak bende evli madde bağımlısıyım Rezilliğin bini bin para Bırak Bu Şu oldum Bu olacağım düşüncesini olan oldu , Maffoldun rezil oldun beş parasızsın … toparlamay bak kendini sokakta Kal şartlar nereyi gerektiriyorsa onu yap ,, sana fayda sağlayacak ne varsa .. o çelmeyi götüne yemişsin bi defa . Tekmelettirme kendini
Kimlik yok diye kimse çalıştırmıyor adam yerine koymıuorşar

kaansolar1

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
81
8
8
E geç yine iletişime kardo nolmuş adam zordayım diyor gerekirse dayının yanına gider yapabiliyorsan yap bir kıyak arkadaşa.
Kanka cholete gidebilirse konuşurum dayımla ole bi imkanı varsa inşaat işi yapiolar calismak isterse inşaatta bilgilendirsin

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
832
113
Millet Fransa'ya gidebilmek için 10 bin 20 bin Euro harcıyor.oraya kadar gitmiş sen vardır elbet bir ferahlığı sabret Allah sabredenlerle beraberdir.Bir de böle düşün.Su an kardasin oradasin.Zorluk illahim olur ama geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...