Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Evabet 321 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

mrmemo31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
401
142
43
Çekim talebi verdüm hala gelmedi henüz banka hesabı

Graziaaa

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22
3
3
Paparadan cekecekseniz hızlı papara yöntemiyle çekin diğer yöntemler iptal ediliyor dünden beri bekliyordum az önce baktım iptal edilmiş destek hızlı paparadan çekin dedi 3 dakika sürmemistir bile gelmesi

Yücel01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
298
89
28
Dostlar merhaba;

dolanırken denk geldi sweet bonanza'da 321 fs veriyor, 1k yap 300 cek. (yatırımsız)
şartlar fena değil bi bakın isterseniz bol şanslar.
Ödeme durumunu bilmiyorum, siteyi ilk defa görüyorum, bilginize.

321 FREESPİN

🎁 1. Kampanya Detayları
EVABET'a yeni üye olan kullanıcılara özel 321 adet Sweet Bonanza oyununda Freespin deneme bonusu tanımlanacaktır.

Her spin değeri 1₺ olarak belirlenmiştir.
Kampanya, yalnızca ilk defa üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış kullanıcılar bu kampanyadan yararlanamaz.

Bonusun tanımlanabilmesi için kayıt sırasında girilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Eksik veya yanlış bilgi verilmesi halinde bonus tanımlanmaz.

🎮 2. Bonus Kullanım Şartları
Bonus, yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısındaki Sweet Bonanza oyununda kullanılabilir. Freespin kazancı tüm slotlarda geçerldiir, farklı alanda kullanım kural dışıdır.

Deneme bonusundan elde edilen kazançların çekilebilmesi için bakiyenizin 1.000 TL’ye ulaşması gerekmektedir.
Minimum ve maksimum çekim tutarı 300₺ ile sınırlıdır. Yatırım şartı bulunmamaktadır. Çekim işlemi tamamlandıktan sonra bakiyeniz güncellenecektir.

Deneme bonusu kazançları, yalnızca kripto para harici yöntemlerle ve yalnızca kendi adınıza ait bir hesap üzerinden çekilebilir.

Çekim geldi 2 dakikada teşekkürler dost paylaşımın için

Koray2525

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Dostlar merhaba;

dolanırken denk geldi sweet bonanza'da 321 fs veriyor, 1k yap 300 cek. (yatırımsız)
şartlar fena değil bi bakın isterseniz bol şanslar.
Ödeme durumunu bilmiyorum, siteyi ilk defa görüyorum, bilginize.

321 FREESPİN

🎁 1. Kampanya Detayları
EVABET'a yeni üye olan kullanıcılara özel 321 adet Sweet Bonanza oyununda Freespin deneme bonusu tanımlanacaktır.

Her spin değeri 1₺ olarak belirlenmiştir.
Kampanya, yalnızca ilk defa üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış kullanıcılar bu kampanyadan yararlanamaz.

Bonusun tanımlanabilmesi için kayıt sırasında girilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Eksik veya yanlış bilgi verilmesi halinde bonus tanımlanmaz.

🎮 2. Bonus Kullanım Şartları
Bonus, yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısındaki Sweet Bonanza oyununda kullanılabilir. Freespin kazancı tüm slotlarda geçerldiir, farklı alanda kullanım kural dışıdır.

Deneme bonusundan elde edilen kazançların çekilebilmesi için bakiyenizin 1.000 TL’ye ulaşması gerekmektedir.
Minimum ve maksimum çekim tutarı 300₺ ile sınırlıdır. Yatırım şartı bulunmamaktadır. Çekim işlemi tamamlandıktan sonra bakiyeniz güncellenecektir.

Deneme bonusu kazançları, yalnızca kripto para harici yöntemlerle ve yalnızca kendi adınıza ait bir hesap üzerinden çekilebilir.

Talep edemiyorum

aziz589

𐱅𐰇𐰼𐰰 🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
655
113
Bonus devam ediyor çekim verildi bakalım