Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Evabet 321 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

selmancini

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
124
43
Dostlar merhaba;

dolanırken denk geldi sweet bonanza'da 321 fs veriyor, 1k yap 300 cek. (yatırımsız)
şartlar fena değil bi bakın isterseniz bol şanslar.
Ödeme durumunu bilmiyorum, siteyi ilk defa görüyorum, bilginize.

321 FREESPİN

🎁 1. Kampanya Detayları
EVABET'a yeni üye olan kullanıcılara özel 321 adet Sweet Bonanza oyununda Freespin deneme bonusu tanımlanacaktır.

Her spin değeri 1₺ olarak belirlenmiştir.
Kampanya, yalnızca ilk defa üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış kullanıcılar bu kampanyadan yararlanamaz.

Bonusun tanımlanabilmesi için kayıt sırasında girilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Eksik veya yanlış bilgi verilmesi halinde bonus tanımlanmaz.

🎮 2. Bonus Kullanım Şartları
Bonus, yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısındaki Sweet Bonanza oyununda kullanılabilir. Freespin kazancı tüm slotlarda geçerldiir, farklı alanda kullanım kural dışıdır.

Deneme bonusundan elde edilen kazançların çekilebilmesi için bakiyenizin 1.000 TL’ye ulaşması gerekmektedir.
Minimum ve maksimum çekim tutarı 300₺ ile sınırlıdır. Yatırım şartı bulunmamaktadır. Çekim işlemi tamamlandıktan sonra bakiyeniz güncellenecektir.

Deneme bonusu kazançları, yalnızca kripto para harici yöntemlerle ve yalnızca kendi adınıza ait bir hesap üzerinden çekilebilir.

Dün gece 2 civarı talep verdik bugun gece 2 de odediler ama cok yavaşlar aman diyyim yatirim yatirim yapip başınızı agritmayin boyle sitelerle

serkan olcay

𝐍𝐀𝐌𝐈 𝐃𝐄𝐆̆𝐄𝐑 𝐁𝐎𝐎𝐒𝐒
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
162
40
28
3 hesaptan da çekim verdim ödendi saol knk

besorguc

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
87
18
Arkadaşlar 2. Sıradaki justpay olan işlemi verdim ortalama 7-10 saat sürdü . ( Diğer işlemleri denemeyin olmuyor ) Para hesabıma geçti herkese bol şans .

Son düzenleme:

eminyesir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
651
254
63
Akıllı arkadaşlar lütfen canlı desteğe sürekli bağlanıp boşuna sıra oluşturmayın çekimler geç gelir bakın deneme almadigim için canlıya beklemek zorunda kalıyoruz

brnnrn04

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7
1
3
Hillpays HavaleÖdeme aşamasında
Id: 200288006|19.04.25 22:34:53
Tutar300 TRY
Kullanılan300 TRY
Komisyon Tutarı0.00 %