Lanet gelsin aga şaka maka bizden sonra birsuru insan üye olup çekim yaptı 😁 tak etti daha dedim baglanayim desteğe bi güzel soveyim yarım saat te sıra bekledim kuruldum baya sıra bana geldi başladım yazmaya direk cekiminiz ödendi yazdı kapayıp çıktım mk direk 😂Ben zorla çektim senin daha gelmedi mi
Dostlar bu elmaslar ne işe yarıyor şuan bende 250 elmas olmuş rıca etsem bilgi alabilirmiyim hayırlı gecelerAldımve kaybettim malesef
Bende bilmiom vallahiDostlar bu elmaslar ne işe yarıyor şuan bende 250 elmas olmuş rıca etsem bilgi alabilirmiyim hayırlı geceler
Elbet biyerde yarar isimizeDostlar bu elmaslar ne işe yarıyor şuan bende 250 elmas olmuş rıca etsem bilgi alabilirmiyim hayırlı geceler
Gene de soveydin 😄Lanet gelsin aga şaka maka bizden sonra birsuru insan üye olup çekim yaptı 😁 tak etti daha dedim baglanayim desteğe bi güzel soveyim yarım saat te sıra bekledim kuruldum baya sıra bana geldi başladım yazmaya direk cekiminiz ödendi yazdı kapayıp çıktım mk direk 😂
Stres olmayım daha fazla dedim çok bekledik bea şimdiye 50 sefer yatırıp ütülmüstüm 😂Gene de soveydin 😄
Hala ödemediler heStres olmayım daha fazla dedim çok bekledik bea şimdiye 50 sefer yatırıp ütülmüstüm 😂
Ödendi ödendi o msji yazdığımda ödendi 1saat oldu heraldeHala ödemediler he
he iyi kurtuldun sonunda *gÖdendi ödendi o msji yazdığımda ödendi 1saat oldu heralde