Bende bekliyom sitenin adamlarına mi yolladılar acaba 🤣Gece 15 kişi çekim bekliyodu geldimi onlar aga hala beklemede bizim ki mk 😂
Bende bekliyom sitenin adamlarına mi yolladılar acaba 🤣Gece 15 kişi çekim bekliyodu geldimi onlar aga hala beklemede bizim ki mk 😂
Aga ilk çekenlerdensin bide yok he hala 😁Bende bekliyom sitenin adamlarına mi yolladılar acaba 🤣
Betifa da 4 k oldu gelse oraya 100 yatırıp onu da cekecem burası trafiği tıkadı 🤣Aga ilk çekenlerdensin bide yok he hala 😁
Birikim yapmışsın geceden beri iyi aga 😁Betifa da 4 k oldu gelse oraya 100 yatırıp onu da cekecem burası trafiği tıkadı 🤣
Yok dün çekimi verdim uyudum az önce gördüm o siteye öylesine oynayım dedim 4 k oldu 🤣Birikim yapmışsın geceden beri iyi aga 😁
Çekim bekliyo hala hava öyle güzel ki gelsede bira içmeye çıksakYok dün çekimi verdim uyudum az önce gördüm o siteye öylesine oynayım dedim 4 k oldu 🤣
Bende öyle yapçam 2 tane kırmızı Tuborg 1 tane serçe 😁Çekim bekliyo hala hava öyle güzel ki gelsede bira içmeye çıksak
Canlıyı bekliyom saydircam şimdi neye göre yolluyorsa artık bunlar millet bizden sonra geldi aldı gitti parayı bitirdi bile biz hala bekliyozÇekim bekliyo hala hava öyle güzel ki gelsede bira içmeye çıksak
Kumara yatircak paramız yok artık cLismiyoz böyle çekimleri değerlendirmek lazım 😂Bende öyle yapçam 2 tane kırmızı Tuborg 1 tane serçe 😁
Onu diyom bende baktım hep çekenler yeni geceden bekleyenlerin gelmemişCanlıyı bekliyom saydircam şimdi neye göre yolluyorsa artık bunlar millet bizden sonra geldi aldı gitti parayı bitirdi bile biz hala bekliyoz
Aynen öyle kendime ayrıcam bundan sonra geleni 😁Kumara yatircak paramız yok artık cLismiyoz böyle çekimleri değerlendirmek lazım 😂
Ben 1 de çekim vereim adamınkşni hemen işleme almışlarTerane bet ödücek sanırım bu defa 😀
Kendimize bakamiyoz mk bide kedi girmiş eve 3 tane yavru yapmış hele bak 😂Aynen öyle kendime ayrıcam bundan sonra geleni 😁
Bayramın mübarek olsun aga 😁Aha da an itibati ile geldi tesekkurler xD darisi geri kalanlara
Canliya bağlanınca siteye gazı vercem slotlar iyi çekim gelse yatırıp oynuycam dün geceden beri bekliyorum para yatiramiyorum diye 🤣Bütün ülke şuan sitenin üstünden geçiyor herhalde ne zaman baksam canlıda 200 kişi var herkes fakir 🤣