Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Evabet 321 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

Erkan28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
158
36
28
Site adamı degilim oyle olsa 2 defa çekim red gelmez demi ödeme yapıyor dostlar

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,646
1,410
113
İlk cekim red edildi ikinci çekim justpay beklior bakalım

Erkan28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
158
36
28
1 dk ödedi bana 2 defa red sonra öder bu alt yapı

merverdo44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
340
159
43
Benim cekım yaptıgıma daır bı goruntu bile yok bakıye sade 2 lıra gozukuyor

kokpit23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
528
134
43
Dostlar merhaba;

dolanırken denk geldi sweet bonanza'da 321 fs veriyor, 1k yap 300 cek. (yatırımsız)
şartlar fena değil bi bakın isterseniz bol şanslar.
Ödeme durumunu bilmiyorum, siteyi ilk defa görüyorum, bilginize.

321 FREESPİN

🎁 1. Kampanya Detayları
EVABET'a yeni üye olan kullanıcılara özel 321 adet Sweet Bonanza oyununda Freespin deneme bonusu tanımlanacaktır.

Her spin değeri 1₺ olarak belirlenmiştir.
Kampanya, yalnızca ilk defa üye olan kullanıcılar için geçerlidir. Daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmış kullanıcılar bu kampanyadan yararlanamaz.

Bonusun tanımlanabilmesi için kayıt sırasında girilen bilgilerin doğru ve eksiksiz olması gerekmektedir. Eksik veya yanlış bilgi verilmesi halinde bonus tanımlanmaz.

🎮 2. Bonus Kullanım Şartları
Bonus, yalnızca Pragmatic Play sağlayıcısındaki Sweet Bonanza oyununda kullanılabilir. Freespin kazancı tüm slotlarda geçerldiir, farklı alanda kullanım kural dışıdır.

Deneme bonusundan elde edilen kazançların çekilebilmesi için bakiyenizin 1.000 TL’ye ulaşması gerekmektedir.
Minimum ve maksimum çekim tutarı 300₺ ile sınırlıdır. Yatırım şartı bulunmamaktadır. Çekim işlemi tamamlandıktan sonra bakiyeniz güncellenecektir.

Deneme bonusu kazançları, yalnızca kripto para harici yöntemlerle ve yalnızca kendi adınıza ait bir hesap üzerinden çekilebilir.

Bak böyle bonuslar iyi

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,646
1,410
113
Adamlar ödeyeceğiz ödüyoruz büyük firmayız 300 TL bizim için sakız parası diyor güncelleme var arkadaşlar şuanda sadece justpay ile versin o aktif diğerlerinde guncelleniyor diyo şube kodu banka mobilde 3 haneli yazar genelde 084 gibi sonra hesap numarası ile devam eder hiç bişey bulamiorsaniz hesabı açtığınız yerin ismini googleye yazın örnek İzmir Bornova garanti Bankası şube kodu nedir diye aratın buna gerek yok aslında mobilbankacilikta var YouTube'dan nasıl bakılır bakabilirsiniz