- 7,750
- 2,681
- 113
La siz nerde 1 k yaptınız bu parayı 😄😄😄
100 spin kala bir defa oyuna aldı kalpler pembeler maviler hepsi patladı 800₺ ödedi 230₺ falan da çevirirken vermişti, öder mi bakalımLa siz nerde 1 k yaptınız bu parayı 😄😄😄
İban kabul etmiyor bu nasıl cektinizÇekim verildi
02:39 da çekim verdim hala işleme alınıyor gözüküyorBende çekim verdim hesabına yatan varmi
Banka adresi çıkmıyor anlamadimCekilmiyor mu
bakiyeyi düzenlemişler cekim talebi ise işlemde diyor öder gibi belkiÇekim verildi umarım öder
Ederim bro yeter ki gelsin.Gelirse haber eder misin
Nezaman talepverdinbakiyeyi düzenlemişler cekim talebi ise işlemde diyor öder gibi belki
Öder o zaman duzenlediyse odeme asamasinda demekki gelir birazdanbizde verdik bakalim gelir insallahbakiyeyi düzenlemişler cekim talebi ise işlemde diyor öder gibi belki
GatesofolympusPeki bişi sorcam ben bunu çeksem başka nerde 3 bin fln yapabilirim oyun onerir misiniz
Onu bilsek şuan burda değildik be kardeşim 🤣Peki bişi sorcam ben bunu çeksem başka nerde 3 bin fln yapabilirim oyun onerir misiniz
Bunun önermesi yok kardes bı siteye girersin açık oyun denk gelir 10k da olurPeki bişi sorcam ben bunu çeksem başka nerde 3 bin fln yapabilirim oyun onerir misiniz
Bence odemiceklerBi tane çekimi gelen yok amk aga ne diyonuz bu duruma 😁
valla bende blmym ben çekemediğim için hiç tecrübe edemedim 😀😀😀😀Bi tane çekimi gelen yok amk aga ne diyonuz bu duruma 😁
High flyer da yaparsin kanka 4 5 elde biraz takipPeki bişi sorcam ben bunu çeksem başka nerde 3 bin fln yapabilirim oyun onerir misiniz