- 13,222
- 7,295
- 113
Aynı benimde destekte beklemek istemiyorum kuruluyorum sonraBeimde 9 saattir ödeme aşamasında bağlandım ana bacı sovdum
Aynı benimde destekte beklemek istemiyorum kuruluyorum sonraBeimde 9 saattir ödeme aşamasında bağlandım ana bacı sovdum
Beimkini odemzler artık çok sovdum şikayet vara sikaet açıp SS attım oderseniz yumusaksniz dedim 9 saat gelmeyen para gelmesinAynı benimde destekte beklemek istemiyorum kuruluyorum sonra
3saattir ödeme aşamadınsaEkli dosyayı görüntüle 770959DARISI SİZE ARKADASLAR
Vazgeçtim paradan he sövüp rahatlamak istiyorum 😁Beimkini odemzler artık çok sovdum şikayet vara sikaet açıp SS attım oderseniz yumusaksniz dedim 9 saat gelmeyen para gelmesin
Valla öyle yaptimVazgeçtim paradan he sövüp rahatlamak istiyorum 😁
Ödeme asâmasina girmiştirÇekim talebi verdim para hesaptan silindi ve banka hesabıma yansimadi
Bakiye düzenleme yapdolar silmedilerBakiye sıfırlandı çekim gözükmüyor gecmıste hesabıda giren bişey yok hayırlı olsun silmeye basladılar ve hıc bi hata yapmadan tek oyunda oynamama ragmen
Çekimde neden hiç bişey gözüküyor peki? Talepte hiç bişey kalmamışBakiye düzenleme yapdolar silmediler
Bende de durum öyleBakiye sıfırlandı çekim gözükmüyor gecmıste hesabıda giren bişey yok hayırlı olsun silmeye basladılar ve hıc bi hata yapmadan tek oyunda oynamama ragmen
İnşallah yatırırlarda şaşırırız bizde 😊Bende de durum öyle