Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eva Avm Hakkında

kartal1919

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,235
384
83
bu sanal avm de taksıtlı alısverıs yapan var mı

TomRiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
693
113
50k limit cikti 7 gram altin aldim pazartesi kargo subesinden sozlesmeleri imzalayip gondericem , altinlar ne zaman gelir bilmiyorum totalde 48500 odemesi var 7 gram altinin 12 ayda , bankadan kredi alamayanlar icin ideal bi faiz Screenshot_20250531_165913_Chrome.jpg

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
50k limit cikti 7 gram altin aldim pazartesi kargo subesinden sozlesmeleri imzalayip gondericem , altinlar ne zaman gelir bilmiyorum totalde 48500 odemesi var 7 gram altinin 12 ayda , bankadan kredi alamayanlar icin ideal bi faiz Ekli dosyayı görüntüle 793181
Ben gecen ay 7 gram alip erken odemeyle kapatmistim. Gecen hafta mecbur kalip 5 gram aldim. İnsallah bunu da erken odemeyle kapatacagim. Odeme maalesef dedigin gibi 48.500 ile sabit kalmiyor. Sterlin kuru uzerinden surekli fiyat degisiyor.

TomRiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,610
693
113
Ben gecen ay 7 gram alip erken odemeyle kapatmistim. Gecen hafta mecbur kalip 5 gram aldim. İnsallah bunu da erken odemeyle kapatacagim. Odeme maalesef dedigin gibi 48.500 ile sabit kalmiyor. Sterlin kuru uzerinden surekli fiyat degisiyor.
Reis totalde 966 sterlin var , cok fazla farketmiyor anlaminda , sterlin 5 lira bile artsa 5k fark ederki o da suan icin 12 ayda normal. Bu arada sozlesmeyi gonderdikten sonra kac gunde eline ulasti altinlar

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
Reis totalde 966 sterlin var , cok fazla farketmiyor anlaminda , sterlin 5 lira bile artsa 5k fark ederki o da suan icin 12 ayda normal. Bu arada sozlesmeyi gonderdikten sonra kac gunde eline ulasti altinlar
Sozlesme onlara ulasinca tekrar onay icin ariyorlar. Hemen kargoya veriyorlar. 2 gun en gec 3 gun. Yani bayram tatiline girmeden eline gecer.