- 11,264
- 4,552
- 113
yok mu bonus promosyon loooBoku bile tokatlarım ben ne diyosun kanka
yok mu bonus promosyon loooBoku bile tokatlarım ben ne diyosun kanka
alışveriş yapanlar ocak söndürüyor bulaşmayın diyor genel debu sanal avm de taksıtlı alısverıs yapan var mı
kumar da oylealışveriş yapanlar ocak söndürüyor bulaşmayın diyor genel de
Varbu sanal avm de taksıtlı alısverıs yapan var mı
Ben gecen ay 7 gram alip erken odemeyle kapatmistim. Gecen hafta mecbur kalip 5 gram aldim. İnsallah bunu da erken odemeyle kapatacagim. Odeme maalesef dedigin gibi 48.500 ile sabit kalmiyor. Sterlin kuru uzerinden surekli fiyat degisiyor.50k limit cikti 7 gram altin aldim pazartesi kargo subesinden sozlesmeleri imzalayip gondericem , altinlar ne zaman gelir bilmiyorum totalde 48500 odemesi var 7 gram altinin 12 ayda , bankadan kredi alamayanlar icin ideal bi faiz Ekli dosyayı görüntüle 793181
Reis totalde 966 sterlin var , cok fazla farketmiyor anlaminda , sterlin 5 lira bile artsa 5k fark ederki o da suan icin 12 ayda normal. Bu arada sozlesmeyi gonderdikten sonra kac gunde eline ulasti altinlarBen gecen ay 7 gram alip erken odemeyle kapatmistim. Gecen hafta mecbur kalip 5 gram aldim. İnsallah bunu da erken odemeyle kapatacagim. Odeme maalesef dedigin gibi 48.500 ile sabit kalmiyor. Sterlin kuru uzerinden surekli fiyat degisiyor.
Sozlesme onlara ulasinca tekrar onay icin ariyorlar. Hemen kargoya veriyorlar. 2 gun en gec 3 gun. Yani bayram tatiline girmeden eline gecer.Reis totalde 966 sterlin var , cok fazla farketmiyor anlaminda , sterlin 5 lira bile artsa 5k fark ederki o da suan icin 12 ayda normal. Bu arada sozlesmeyi gonderdikten sonra kac gunde eline ulasti altinlar
Bilgiler icin tesekkurler dost varolSozlesme onlara ulasinca tekrar onay icin ariyorlar. Hemen kargoya veriyorlar. 2 gun en gec 3 gun. Yani bayram tatiline girmeden eline gecer.