Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ev İnternet Hakkında

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
ne bilim kanka attım öyle ?
şakasız normalde tüm vatandaşların alması gereken hiz bu ancak devlet pek ilgilenmediği için özel şirketler kafasına göre hizmet vermekte. Hala 4 - 8 mps kullanan insanlar var. Güle güle kullan dost

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
taşınabilir internet al farkedermi bilmiyorum şehirde olsan bi ihtimal ama köyde tt çekmiyorsa hiç biri çekmez tahminimce
kanka tt ile görüşüp hat çektirip internet alabilir. muhtemelen telefon hattı çekimine karışmazlar kendin yap derler

Melpo10gta

Melpo
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
611
389
63
kanka tt ile görüşüp hat çektirip internet alabilir. muhtemelen telefon hattı çekimine karışmazlar kendin yap derler
köye zor valla benim köyde telefon bile çekmiyor interneti bırak, bir fikrim yok arkadaşın ne yapması konusunda

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
köye zor valla benim köyde telefon bile çekmiyor interneti bırak, bir fikrim yok arkadaşın ne yapması konusunda
bro köyde elbet internet kullanan insanlar vardır. en yakın telefon direğinden kendi evinin oraya telefon hattı çektirmesi gerek. sonrasında tt ile görüşüp port açtıracak hizmet alabilir

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
279
63
Beyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
Millenicomdan uzak dur nereden alırsan al dsmart iyidir 10 sene kullandım gayet memnundum hızımı yükseltmediler diye milleniye geçtim 1 sene önce modem dahil 450 liraya başlayan abonelik şu an 908 lira taahhüt varken ibneler enflasyonu bahane edip zam yaptı fatura kesildiği gün başlıyorlar aramaya fatura ödenene kadar günde 4-5 arama garanti tacizciler millenicom pişmanlıktır

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Millenicomdan uzak dur nereden alırsan al dsmart iyidir 10 sene kullandım gayet memnundum hızımı yükseltmediler diye milleniye geçtim 1 sene önce modem dahil 450 liraya başlayan abonelik şu an 908 lira taahhüt varken ibneler enflasyonu bahane edip zam yaptı fatura kesildiği gün başlıyorlar aramaya fatura ödenene kadar günde 4-5 arama garanti tacizciler millenicom pişmanlıktır
tt harici kimse ilgilenmez kanka
farklı Bi firma tt altyapısı üzerinden ne port açabilir ne internet kurabilir o konuda tekel

Repentless

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
528
279
63
tt harici kimse ilgilenmez kanka
farklı Bi firma tt altyapısı üzerinden ne port açabilir ne internet kurabilir o konuda tekel
Yok ya 24 mbps alıyordum 36 mbps destekliyordu altyapım çok eski bi iptal olan abonelikten borç vardı onu ödemeden yükseltemeyiz hızı dediler sırf o borcu alabilmek için bende beklersiniz öderim dedim millenicoma başvurdum 36 mbps verdiler bende geçtim geçmez olaydım

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,533
5,106
113
En ucuzu hangisiyse onu al cunku hepsi ayni bok

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
823
113
Yok ya 24 mbps alıyordum 36 mbps destekliyordu altyapım çok eski bi iptal olan abonelikten borç vardı onu ödemeden yükseltemeyiz hızı dediler sırf o borcu alabilmek için bende beklersiniz öderim dedim millenicoma başvurdum 36 mbps verdiler bende geçtim geçmez olaydım
bro dsl altyapida alacağın en iyi firma turknet
sonrasına superonline ve tt gelir. gerisi boş, uğrama bile

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Hangi köyde yasiyon
Alanyanin da köyü var şehir gibi
Vanin köyü de var kuş uçmaz kervan geçmez gibi

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,029
200
63
ttnet te Fiber yoksa diğerlerinde olabiliyor mu ?