- 2,595
- 1,580
- 113
Her şeyin çözümü var kestaneEthernet kablosunu girtlaga sok fiber gibi ceker
Her şeyin çözümü var kestaneEthernet kablosunu girtlaga sok fiber gibi ceker
ne bilim kanka attım öyle ?Yani 😀
taşınabilir internet al farkedermi bilmiyorum şehirde olsan bi ihtimal ama köyde tt çekmiyorsa hiç biri çekmez tahminimceBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
şakasız normalde tüm vatandaşların alması gereken hiz bu ancak devlet pek ilgilenmediği için özel şirketler kafasına göre hizmet vermekte. Hala 4 - 8 mps kullanan insanlar var. Güle güle kullan dostne bilim kanka attım öyle ?
kanka tt ile görüşüp hat çektirip internet alabilir. muhtemelen telefon hattı çekimine karışmazlar kendin yap derlertaşınabilir internet al farkedermi bilmiyorum şehirde olsan bi ihtimal ama köyde tt çekmiyorsa hiç biri çekmez tahminimce
köye zor valla benim köyde telefon bile çekmiyor interneti bırak, bir fikrim yok arkadaşın ne yapması konusundakanka tt ile görüşüp hat çektirip internet alabilir. muhtemelen telefon hattı çekimine karışmazlar kendin yap derler
bro köyde elbet internet kullanan insanlar vardır. en yakın telefon direğinden kendi evinin oraya telefon hattı çektirmesi gerek. sonrasında tt ile görüşüp port açtıracak hizmet alabilirköye zor valla benim köyde telefon bile çekmiyor interneti bırak, bir fikrim yok arkadaşın ne yapması konusunda
Millenicomdan uzak dur nereden alırsan al dsmart iyidir 10 sene kullandım gayet memnundum hızımı yükseltmediler diye milleniye geçtim 1 sene önce modem dahil 450 liraya başlayan abonelik şu an 908 lira taahhüt varken ibneler enflasyonu bahane edip zam yaptı fatura kesildiği gün başlıyorlar aramaya fatura ödenene kadar günde 4-5 arama garanti tacizciler millenicom pişmanlıktırBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
tt harici kimse ilgilenmez kankaMillenicomdan uzak dur nereden alırsan al dsmart iyidir 10 sene kullandım gayet memnundum hızımı yükseltmediler diye milleniye geçtim 1 sene önce modem dahil 450 liraya başlayan abonelik şu an 908 lira taahhüt varken ibneler enflasyonu bahane edip zam yaptı fatura kesildiği gün başlıyorlar aramaya fatura ödenene kadar günde 4-5 arama garanti tacizciler millenicom pişmanlıktır
Yok ya 24 mbps alıyordum 36 mbps destekliyordu altyapım çok eski bi iptal olan abonelikten borç vardı onu ödemeden yükseltemeyiz hızı dediler sırf o borcu alabilmek için bende beklersiniz öderim dedim millenicoma başvurdum 36 mbps verdiler bende geçtim geçmez olaydımtt harici kimse ilgilenmez kanka
farklı Bi firma tt altyapısı üzerinden ne port açabilir ne internet kurabilir o konuda tekel
KaymakamliktanBeyler türk telekom köye internet cekmıyor ücretsiz kapatcam yeni internet nerden alsam sizce
bro dsl altyapida alacağın en iyi firma turknetYok ya 24 mbps alıyordum 36 mbps destekliyordu altyapım çok eski bi iptal olan abonelikten borç vardı onu ödemeden yükseltemeyiz hızı dediler sırf o borcu alabilmek için bende beklersiniz öderim dedim millenicoma başvurdum 36 mbps verdiler bende geçtim geçmez olaydım
Yanlış alinti yaptin herhalde kestane konu sahibiHer şeyin çözümü var kestane
Senin yazdığın mesaj kestaneye çözüm önerisi o yüzden alıntıladımYanlış alinti yaptin herhalde kestane konu sahibi
Köyden köye fiber varHangi köyde yasiyon
Alanyanin da köyü var şehir gibi
Vanin köyü de var kuş uçmaz kervan geçmez gibi