- 5,085
- 3,129
- 113
Sağlam kazığa bağlamışsın rafıkSaglam reis şimdilik ilerisini bilmem ama hemde ilk 3 yatırıma 1000 TL ye kadar iade veriyor ben şimdi 3. Çekimi yapacam
Sağlam kazığa bağlamışsın rafıkSaglam reis şimdilik ilerisini bilmem ama hemde ilk 3 yatırıma 1000 TL ye kadar iade veriyor ben şimdi 3. Çekimi yapacam
O zaman oynanmıştır dostŞimdi kayıp olark gösterdi
3. Çekim gelirse yazacam gece sigara kupon parası yapabilirimO zaman oynanmıştır dost
Şansın daim olsun dost3. Çekim gelirse yazacam gece sigara kupon parası yapabilirim
ÖdedimiTbeikss
GelirEv 81 gelir mi beyler
Gelmis
Aynen ödedi uyumuşum iş yerinde iyi bellediler belim çok fena ağrıyor şu kumarda keşke köşeyi dönebilsek varya kendim dükkan açacam da olmuyor yaÖdedimi
Kral kumardan kazandığın parayla dükkan açarsan pekte hayrını goremezsinAynen ödedi uyumuşum iş yerinde iyi bellediler belim çok fena ağrıyor şu kumarda keşke köşeyi dönebilsek varya kendim dükkan açacam da olmuyor ya
Şansın bol kazancın daim olsunAynen ödedi uyumuşum iş yerinde iyi bellediler belim çok fena ağrıyor şu kumarda keşke köşeyi dönebilsek varya kendim dükkan açacam da olmuyor ya
Orası öyle de bence yüklü miktar alıp birdaha dönmemek şartı ile değerlendirmek istersek olur diye düşünüyorum çünkü hep hayrını göremezsin diyorlar mesela hayrını gôremezsek bunu niye oynuyoruz oynamayalım hepimizin amacı ne hepimizin amacı yüklü para almakKral kumardan kazandığın parayla dükkan açarsan pekte hayrını goremezsin
Reis yüklü para kazansan bile onu geri fazlasıyla veriyorsun bu kumara, en büyük zenginliğimiz bu mereti bırakmak olurOrası öyle de bence yüklü miktar alıp birdaha dönmemek şartı ile değerlendirmek istersek olur diye düşünüyorum çünkü hep hayrını göremezsin diyorlar mesela hayrını gôremezsek bunu niye oynuyoruz oynamayalım hepimizin amacı ne hepimizin amacı yüklü para almak
Dolandırıcı site dikkat et çöker orayaKupon bu arkadaşlar geldi
Valla ne dolandırıcılar gördüm bunlar yine 3 kere ödediler ayrıca gün sonu freespin bile verildiDolandırıcı site dikkat et çöker oraya