- 11,268
- 6,980
- 113
Gece gece kanser ediyorlar ya çok eminim ha tek ben kullanıyorum bide o koyuyor banaOle yaparsan demezler. Ha yaptigin halde diyorlarsa o sitenin ibineligidir
Gece gece kanser ediyorlar ya çok eminim ha tek ben kullanıyorum bide o koyuyor banaOle yaparsan demezler. Ha yaptigin halde diyorlarsa o sitenin ibineligidir
Ilk basta demeleri yine sevindirici dostum. Oynayip katlayip cekim talebi verdigindede diyebilirlerdi yani. Iyi taraftan bakmak lazım 😀Gece gece kanser ediyorlar ya çok eminim ha tek ben kullanıyorum bide o koyuyor bana
Yok gerçek tabi demo 😅😂🤣Üste yazıyor hangi site olduğu
Bu ne şimdi kardeşim
Ama kardeşim komik olmuş 😂🤣 önce eklemiş sonra vageçmiş eklediğinde hemen sonlandıracaktın sohbetiAdamlar kendilerine eğlence arıyor yemin ederim bu ikinci site
60 liralıkmı oynadın hocam anlamadım
Oyun versiyonu bea gerçek değil çoğu ssitede var eğlencesine oyun yani para olsa adam da deneme.bonusu mu kovalayacak60 liralıkmı oynadın hocam anlamadım
Gercekmis gibi lanse etmesi garibine gidiyor insanin dostum. Sonradanda saka tabi demo demesi ayri bir ironi. Ne diyelim kumar beyin yakmis iyiceOyun versiyonu bea gerçek değil çoğu ssitede var eğlencesine oyun yani para olsa adam da deneme.bonusu mu kovalayacak
Deneme bonusu aldım 20 TL başta birliralık kazanınca yükseltim ama iyi kazandırıyor60 liralıkmı oynadın hocam anlamadım
Oyun versiyonu bea gerçek değil çoğu ssitede var eğlencesine oyun yani para olsa adam da deneme.bonusu mu kovalayacak
Gercekmis gibi lanse etmesi garibine gidiyor insanin dostum. Sonradanda saka tabi demo demesi ayri bir ironi. Ne diyelim kumar beyin yakmis iyice
dün geceki askerlik olayına benziyorDeneme bonusu aldım 20 TL başta birliralık kazanınca yükseltim ama iyi kazandırıyor
Ne askerliği kardeşimdün geceki askerlik olayına benziyor
Kesinlikle dostum. 4 bir tarafimiz 3 kagitcilarla cevrildi. Zaten dotumuzde don yok. Olmayan donuda alacaklar.dün geceki askerlik olayına benziyor
Yağdırıyor köşeyi döndüm be
Uzun ugraslardan sonrada demo moduna girmen beni mutlu etti guzel kardesim.Ne Sanş Be teşek ederim arkadaşlar her iki oyundan kazancımda bu site değil isim veremem banlarlar sonra beni