- 33,075
- 17,804
- 113
Turnuvanın önde gelen favorisi ama ben fransada final bekliyorum mutlak.
Fransisco mvp miTurnuvanın önde gelen favorisi ama ben fransada final bekliyorum mutlak.
Ben Fransa veya Türkiye diyorumKim olur 30cm drogba spor
Oooooo türkiyeden bende korkuyorum kanka alperen yaracak gibiBen Fransa veya Türkiye diyorum
Takılıyorum dostum ters totem Gibi düşün benimde favorim Sırplar Almanlarda fena değil amaKim olur
Yok kanka kim olur diye tahminini sordum sikinti yokTakılıyorum dostum ters totem Gibi düşün benimde favorim Sırplar Almanlarda fena değil ama
Almanya 2. Favori oranlara goreTakılıyorum dostum ters totem Gibi düşün benimde favorim Sırplar Almanlarda fena değil ama
Kadroları fena değil iyide basketbol oynuyorlarAlmanya 2. Favori oranlara gore
Deli gibi oynuyolar kankaKadroları fena değil iyide basketbol oynuyorlar
Fınlandıa da ıyı oynuyor acık ust vur gecKadroları fena değil iyide basketbol oynuyorlar
Evet onları izlemek zevkli güzel maçlar olur yarın başlıyor bakalımDeli gibi oynuyolar kanka![]()
Naber dost nasıl gidiyorEvet onları izlemek zevkli güzel maçlar olur yarın başlıyor bakalım
İyilik sen nasılsınNaber dost nasıl gidiyor
Şükür ve iyilikİyilik sen nasılsın
Fransa nin yıldızları kadroda yok yoksa öperlerdi SırplarıSirbistani bir tek abd yenebiliyor onun dışında bu takimi kimse durduramaz abd de turvada olmadığı için ağır favoridir suan
Sırbistan senelerdir aynı takımlan oynuyor müthiş oyun zekaları var jokic gibi o yuzden suan bu turnuvada rakipleri yok gibiFransa nin yıldızları kadroda yok yoksa öperlerdi Sırpları