http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet EURO2020 Başlıyor 🇹🇷

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,653
51,936
113
Bizimkiler yatmaya çıkmış maça belliydi en başından suç Şenol güneşte adamlara resmen defanstan çıkmayın diye emir vermiş . Bariz belliydi korkarak oynadığımız Bi çekingenlik korkaklık vardı yani eğer defansif değilde kendi futbolumuzu oynasaydık sonuç çok farklı olabilirdi en kötü berabere biter diyordum hiç böyle oynayacağımızı ummadım. Çok yanlış yaptık neyse adam olurlar umarım bu maç örnek olsun . Geçti o defans yap kontra kovala olayları karşında ispanya da olsa Belçika da olsa defans yapmıcan abi öyle bişey yok oyna kendi futbolunu 5 6 tane ye istersen ama oynadığını görelim ağzımızı açarsak namerdiz. Bu bildiğin top oynama oyunu değildi resmen otobüsü çekmiştik yani maç başından, beri dönen toplardan Bi tanesi bile mi ayağımızdackalmaz karsında kim olursa olsun sen kendi futbolunu oyna 5 6 tane ye sövmeyiz ama bu maç tam sövmelikti

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
2,156
113
Defans yaptık değil defanstan çıkamadık bir ara chellini bizim 18 in içinde geziyordu adamlar hem ilk maç olması hem de kendi evlerinde olmasından dolayı ekstra motiveydi kaybedilmiş birşey yok katıldığımız tüm Avrupa şampiyonaların da ilk maçları yenilmişiz kalan iki maç daha dengi takımlar ile oynarız tahminim galleri yenip İsviçre ile gruptan çıkma maçı oynarız sonrası her türlü sürprize açık maksat eğlence olduğu için üzülmeye değer birşey görmüyorum

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,909
4,856
113
Geçen İtalyan, İspanyol , Alman ekolünün ne denli önemli ve güçlü olduğundan dem vurduğunda bazı gençler lagaluga yaptı.Simdi sıraya geçsinler bakalım hesap günü.En azından şöyle geçmişe bakıp aynı durumu onlarca kez yaşadığımızı görmezden gelip Hollondoslaru yendük, soyleyuk boylayuk gibi hezeyanlara kapilanlarin ayakları yere değmiyor.Maci 1 dk izlemedim.Cunku zaten olacakları biliyordum.Yorumlara bakıyorum da rezaili-ruseva bir oyun daha doğrusu saçmalık sergilenmiş milli takım tarafından.Mantiga bak! alan savunmasiymis, 0-0 skora razı olmakmis.Gol at çabala 15-0 yenil ama sahada çalış çabala değsin.Korkak tavuk musveddeleri gibi gidaklayarak otmenin manası yok.Grupta 3. olarak en iyi 3. olma şansımız hala var.Bu kafayı değiştirmemiz şarttır.Korkaklikla bir yere varılmaz.Sahada savaşmayı öğrenemedik daha.Neyse , umarım Şenol Hoca gider.Tercihleri berbattı, idaresi berbat, yerine de daha akıllı biri lazım.