Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Etkinlikler Hakkında

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,089
5,952
113
San Jose buz hokeyi maçı ilk yarı 1,5 üst olursa 1 arkadaşa 20 tl parapa.bu mesajı beğenenlerden arkadaslar
1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorum :) Umut, nailex onlara ciksin bu sefer. Ben baska zaman alirim :)

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,380
25,787
113
bide etkınlıkler kısa tutulmalı 24 saat etkınlık olursa o dedıklerınde gırer herkes gırer 5 kısıye odul var 250 kısı katılıyo

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Vallahi arkadaslar bu benim ilk çekilişim olacak aktifim sitede ama çalışmadığım için uzun süredir yapamadım hiç.gönül ister daha fazla olsun ama kusura bakmayın
Canın sağolsun elde avuçta yoksa kimseye zorla etkinlik yaptıramayız zaten kanka içinden geliyorsa ve durumun varsa yaparsın zaten

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,902
5,538
113
1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorum :) Umut, nailex onlara ciksin bu sefer. Ben baska zaman alirim :)
Vallahi dostum bazen oda gelmiyor.ufak bi mebla alacağım gelirse burdada ilk çekilişimi yapmak istedim hemde bi arkadas faydalansın

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
muhabbet varmış keske yarim saat önce baksaymisim