- 11,089
- 5,952
- 113
1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorumSan Jose buz hokeyi maçı ilk yarı 1,5 üst olursa 1 arkadaşa 20 tl parapa.bu mesajı beğenenlerden arkadaslar
1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorumSan Jose buz hokeyi maçı ilk yarı 1,5 üst olursa 1 arkadaşa 20 tl parapa.bu mesajı beğenenlerden arkadaslar
bol sans kardesimSan Jose buz hokeyi maçı ilk yarı 1,5 üst olursa 1 arkadaşa 20 tl parapa.bu mesajı beğenenlerden arkadaslar
ayipsin buragim begen yaw sana ciksin gene sevinirim.sende yabanci deilsin1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorumUmut, nailex onlara ciksin bu sefer. Ben baska zaman alirim
![]()
Canın sağolsun elde avuçta yoksa kimseye zorla etkinlik yaptıramayız zaten kanka içinden geliyorsa ve durumun varsa yaparsın zatenVallahi arkadaslar bu benim ilk çekilişim olacak aktifim sitede ama çalışmadığım için uzun süredir yapamadım hiç.gönül ister daha fazla olsun ama kusura bakmayın
Vallahi dostum bazen oda gelmiyor.ufak bi mebla alacağım gelirse burdada ilk çekilişimi yapmak istedim hemde bi arkadas faydalansın1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorumUmut, nailex onlara ciksin bu sefer. Ben baska zaman alirim
![]()
senin gibi insanlara ciksin amk reis gibilerine cikinca cildiriyorum.ak1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorumUmut, nailex onlara ciksin bu sefer. Ben baska zaman alirim
![]()
İyi hadi begeneyim. Gelirde bana cikarsa size paslarim.ayipsin buragim begen yaw sana ciksin gene sevinirim.sende yabanci deilsin![]()
Yok biliyorum dostum ne zamandır aklımda bi siftah yapayım belki banada uğurlu gelirCanın sağolsun elde avuçta yoksa kimseye zorla etkinlik yaptıramayız zaten kanka içinden geliyorsa ve durumun varsa yaparsın zaten
Katıl reis şans işi bu sana mı gönül koyucaz sanki1.33 orani var olmassa ayip. Ben begenmistim ama begenimi geri cekiyorumUmut, nailex onlara ciksin bu sefer. Ben baska zaman alirim
![]()
İnşallahYok biliyorum dostum ne zamandır aklımda bi siftah yapayım belki banada uğurlu gelir
Son 4 dakikaya kadar İlk Gol geldi mi diğeri rahat gelirAtmıyorlar
İnşallahSon 4 dakikaya kadar İlk Gol geldi mi diğeri rahat gelir