Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Etkinlikler Hakkında

Deneme77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
849
113
Kanka etkinliklerde düşünsene en az 10 k mesajı olanlar katılabiliyor sadece biz ikimiz giriyoruz çekilişlere :D bütün paraları topluyoruz millet 10 k olabilmek için flood falan atmaya çalışıyor jdjdj :)
umut 100msj.dan asagısı sohbete gıremıyordu onun ıcın bıle her konuya yazan vardı :)

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Zaten bende edicem her uyuz olduguma bende en aktiflerden biriyim benide uyarirlar artik ;)

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Hocam özel hayatın hakkında hiçbir fikrim yok ama gamsız ol bu kadar takma herşeyi şal relax ol biraz yav kendine zarar
Kral bekar adama sovebilirsin koymaz evli adamlara o hataya dusemezsin, beklemediğin an düşürürler çünkü ama gercek hayatta klavye de yaparlar anca

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
Ben bide en çok istediğim şeylerden birisi chate bir ayar vermek

Tamam başkan haklı chat olduğu zaman tartışma çok çıkıyor vs.

Ama en azından haftanın sadece bir günü mesela pazar geceleri chat açık olabilir

Her hafta pazar gecesi 00:00 la sabah 09:00 arası chate sadece min 500 mesajı olan arkadaşlar girebilirse iyi olur bazen konularda konuşamadıklarımızı edemediğimiz muhabbetleri ederiz güzel oluyor chat zevk veriyor kimseye de zararı olmaz haftanın bir günü olursa böyle bişey.

@Başkan mesajımı gördüğün zaman bu konuyla ilgili birşey dersen sevinirim

mustafag7ler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,186
1,505
113
ben de şöyle bir şey yazayım, 1.5 aydır foruma üyeyim gayet de aktifim param yoksa çekilişe de katılıyorum burdaki muhabbetlere anketlere de 1 kere para aldım 1 kez de dağittim. mesaj sayım 370 falan olmuş galiba sırf geç üyelik oluşturdum diye bazı şeylerden dışlanmam hoş olmaz, ---sadece çekilişten bahsetmiyorum yine sendin reis galiba belli bi mesaja ulasmayan roll yapmasın gibi bir sey de söylemiştin---

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
ben de şöyle bir şey yazayım, 1.5 aydır foruma üyeyim gayet de aktifim param yoksa çekilişe de katılıyorum burdaki muhabbetlere anketlere de 1 kere para aldım 1 kez de dağittim. mesaj sayım 370 falan olmuş galiba sırf geç üyelik oluşturdum diye bazı şeylerden dışlanmam hoş olmaz, ---sadece çekilişten bahsetmiyorum yine sendin reis galiba belli bi mesaja ulasmayan roll yapmasın gibi bir sey de söylemiştin---
Kanka şimdi bakıldığı zaman zaten bu forumda aktif üyeler az, çok belli olur

Misal vereyim seni zaten görüyorum her gün forumdasın geç üye olmuşsun buna insiyatif sağlanır sen elinden geldikçe burda destek veriyorsun senin gibiler var böyle geç üye olupta aktif olan onlar beni yanlış anlamasın

Dexter

V-İ-P üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,120
300
83
Birde bu konuyu açtığımda @Dexter bir mesaj yazdı sonunda uslup bozukluğu olmasa mesajı silinmezdi ona da katılıyorum biz burda Bi kitle var yeri geliyor birbirimize yardımcı oluyoruz yeri geliyor şakalaşıyoruz aile ortamı gibi olduk
Bazı arkadaşlar var @Dexter e katılıyorum parayı buldukları zaman nedense yüzümüze bakmıyorlar o tiplere ayar oluyorum gerçekten ben hiç Bi zaman değişmem bu para olayı beni asla değiştiremez param bugun var yarın yok bazı kişiler çok çabuk değişebiliyorlar o arkadaşlar kendilerini biliyor ne diyelim onlarda öyle olsun :)
3 yillik hukukumuz olan adamlar gece gunduz yazan adamlar kasa vurunca selam dahi vermiyor. Sanki buzamana kadar 1 kere para istemisiz. Korkmasnlar selamlarini versinler istemem. Valla para cok umrumda degil . Tabi burda 40 yasnda 20tl icin yalvaran adamlar inanmaz kendinden pay bicer ama valla umrumda degil . Ben alkol bagmlisiyim abi 3 ay yatili 6 ay tedavi gordum . 1.5 yil aradan sonra yine basladm napim baska turlu olmuyor. Gunluk alkol parasi ciksn diye ugrasiyorm sadece. Gunluk alkol param olsa hicbisey istemem . Ne araba ne yatlar ne katlar.
Tek dostumdur. Insandan dost olunmicagini defalarca goruyoruz zaten hepimiz hayatmzda. Kimse 1.derece yakinini kaybetmeden parann nekadar degersiz oldugunu tapilmicak bisey olmadigini anlamaz. ( etanol kanda geziyor. Kafa baya gidik. kardesim sacmaladiysam ozur dilerim senden. Icimi bosaltmak istedim sadece)

Son düzenleme:

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,641
51,928
113
3 yillik hukukumuz olan adamlar gece gunduz yazan adamlar kasa vurunca selam dahi vermiyor. Sanki buzamana kadar 1 kere para istemisiz. Korkmasnlar selamlarini versinler istemem. Düşmez kalkmaz bir ALLAH'tir. Valla para cok umrumda degil . Tabi burda 40 yasnda 20tl icin yalvaran adamlar inanmaz kendinden pay bicer ama valla umrumda degil . Ben alkol bagmlisiyim abi 3 ay yatili 6 ay tedavi gordum . 1 yil aradan sonra yine basladm. Gunluk alkol parasi ciksn diye ugrasiyorm sadece. Gunluk alkol param olsa hicbisey istemem . Ne araba ne yatlar ne katlar.
Tek dostumdur. Insandan dost olunmicagini defalarca goruyoruz zaten hepimiz hayatmzda. Kimse 1.derece yakinini kaybetmeden parann nekadar degersiz oldugunu tapilmicak bisey olmadigini anlamaz. ( etanol kanda geziyor. Kafa baya gidik. kardesim sacmaladiysam ozur dilerim senden. Icimi bosaltmak istedim sadece)
Valla saçmaladığın hiç bişey yok reis bence %100 haklısın

Söylediğin şeylerin her kelimesine tek tek katılıyorum benim yaşım daha genç ama bu para yüzünden karakteri değişen insanları hiç anlamıyorum birde yaşını başını almış adamlar yapıyor bu hareketleri vallahi yazık

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
Anamm konu altın gününe döndü gıybet gıybet üstüne çok zevkli :Ddddd

Muslera07

!.. Müdür ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,903
5,538
113
Arkadaşlar bugün ki Salzburg maçına oynayan ve kuponu sonuçlanmaya n varmı aranızda

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
Heyy sizzzz ne dedikodudasiz bakayim :)

Selamun aleykum :)