Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Etil Alkol Hk.

decoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,721
1,196
113
Arkadaşlar derdımı acıcam kimseye diyemiyordum ben alkole asırı düşkünüm her hafta içiyorum en az bunu nasıl azaltabilirım pandemide etıl alkol içiyordum varmı tecrübeli abı kardeşler içemediğim zaman krız geliyor cinnet geçiriyorum örneğin varsa benim gıbı olan bıri yardım etsin
Maksimum içmeden durma sürem 3 gün, yaklaşık 5 senedir böyle. Etil alkolü 2-3 sene içtim. Ama baktım ki alkol bitmeden içmeyi bırakmıyorum normale döndüm. Toleransım çok yükseldi artık 70likten aşağı bişey içemiyorum hatta 70liğin üstüne tekrar aldığımda oluyor. Nasıl kurtulurum dersen, kurtulamazsın kankacım. Maddeyi falan bırakmış biri olarak söylüyorum her istediğinde ulaşabileceğin bir içkiyi bırakamazsın. Eğer sık içiyorsan anksiyeten de baya artmış olmalı içmediğinde sürekli bişeylere kaygı duyup sürekli kafanda düşünceler dönüyordur. Sadece 3-4 saat kafanı susturmak için bıraksalar 7 24 içersin. Azaltmam lazım yada bırakmam lazım gibi bir düşüncen varsa bunu sadece kesin kararın olduğunda yapabilirsin. Bir tavsiye istersen de içmek için aldığın bir şişeyi açmadan lavaboya vur kır mental olarak bunu yapabilirsen ilk adımı atmış olursun. Daha iyi bir hayatta olman dileğiyle..

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Maksimum içmeden durma sürem 3 gün, yaklaşık 5 senedir böyle. Etil alkolü 2-3 sene içtim. Ama baktım ki alkol bitmeden içmeyi bırakmıyorum normale döndüm. Toleransım çok yükseldi artık 70likten aşağı bişey içemiyorum hatta 70liğin üstüne tekrar aldığımda oluyor. Nasıl kurtulurum dersen, kurtulamazsın kankacım. Maddeyi falan bırakmış biri olarak söylüyorum her istediğinde ulaşabileceğin bir içkiyi bırakamazsın. Eğer sık içiyorsan anksiyeten de baya artmış olmalı içmediğinde sürekli bişeylere kaygı duyup sürekli kafanda düşünceler dönüyordur. Sadece 3-4 saat kafanı susturmak için bıraksalar 7 24 içersin. Azaltmam lazım yada bırakmam lazım gibi bir düşüncen varsa bunu sadece kesin kararın olduğunda yapabilirsin. Bir tavsiye istersen de içmek için aldığın bir şişeyi açmadan lavaboya vur kır mental olarak bunu yapabilirsen ilk adımı atmış olursun. Daha iyi bir hayatta olman dileğiyle..
Doğru reis aile olmasaydı 7,24 içerdim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Döksem nolcak haftaya yine aymı aşşah yardım çok etsin

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,518
1,068
113
Aga tıtreme geliyor cinnet geliyor bildiğin gibi degil diyorum zaten ama içme isteği gelince hayvanat dönüyorum pandemıde etıl alkol içiyodum bagımlı değilimdir demı
Başkan afiyet olsun daha nasıl bağımlı olucan zaten 🍺

Bağımlı olmayan adam, Ölmek için içiyorum tribindeki liseli bebe gibidir.
Bağımlı olan adam, İçmek için ölürüm diyen moddadır.

AMATEM lazım sana...

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,966
955
113
Aga tıtreme geliyor cinnet geliyor bildiğin gibi degil diyorum zaten ama içme isteği gelince hayvanat dönüyorum pandemıde etıl alkol içiyodum bagımlı değilimdir demı
Psikiyatriye gitcen durum buraya geldiyse .

Yapacak başka hiçbirşey yok.

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,527
1,415
113
Haftada bir içiyorum diyorsun bağımlıyım titreme geliyor diyorsun haftada bi içecek kadar bağımlılık yoktur.onun adı ya ilgi çekmek ya özenmektir.bağımlılık her gün her saat içmekle olur.ben 20 sene her gün her şeyi içtim senin gibi titremedim.bence sen o psikolojiden çık alkol için olmasa bile çoklu kişilik bozukluğu için bi uzamana görün.
20 sene içtim sonra tedavi oldum tedavi işe yaramadı ama kendim bıraktım.çözümü çevre beyin ve seçim.

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
İçtikten sonra şişenin üstüne oturun, bir daha içmek istemezsiniz

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,476
1,608
113
Alkol bağımlılığı en kötüsüdür anlattıklarına bakılırsa senin için çok geç hemen yardım almalısın

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Haftada bir içiyorum diyorsun bağımlıyım titreme geliyor diyorsun haftada bi içecek kadar bağımlılık yoktur.onun adı ya ilgi çekmek ya özenmektir.bağımlılık her gün her saat içmekle olur.ben 20 sene her gün her şeyi içtim senin gibi titremedim.bence sen o psikolojiden çık alkol için olmasa bile çoklu kişilik bozukluğu için bi uzamana görün.
20 sene içtim sonra tedavi oldum tedavi işe yaramadı ama kendim bıraktım.çözümü çevre beyin ve seçim.
İstek gelince kendimden geçiyorum zaten hergün içerdim aıle yüzünden 1 hafta olarak içiyorum etil alkol içerdim hee Allah onu günü 3 sene ıxtım böyle

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,966
955
113
Ya bilader dayım yarıyor orda aldığı ilaçlar eroinin düşük dozu
Alakası yok .

Senin söylediğin ilaç suboxone diye bir ilaç onuda eroin krizi olana veriyorlar.

Alkol tedavisinde sana en fazla verecekleri 25 mg seroquel.

Oda gece rahat uyu uykundan uyanıp kendini kesme diye.