- 23,745
- 7,497
- 113
Ben aldim o zamanLazımsa atim sana bana çıkmış
Ben aldim o zamanLazımsa atim sana bana çıkmış
Yok dostum sağolasın 🙏Lazımsa atim sana bana çıkmış
Nasıl olduysa biz girmişiz de o para ara yerde hiç olur20 kişinin içine giremedık puhah
Çare Eşref tek
Bize bu adam nasıl ulaşacakNasıl olduysa biz girmişiz de o para ara yerde hiç olur
İbanı yazdım ben de 100 tane dm vardır ondaBize bu adam nasıl ulaşacak![]()
Muhtemelen birisi ben dağıtırım diyip cokucek ordan bişey çıkmazBize bu adam nasıl ulaşacak![]()
banada yazdı dağıtım için dedim marley 10 kişi ben 10 kişi yaparım diye.İbanı yazdım ben de 100 tane dm vardır onda
Bütün dilenciler toplanmıştır.
@bekircantas Yaz bana çözelim ara yerde yiyecekler paranı
Sana bana güvenmez dostum biri çıkar aklını çeler parada giderİbanı yazdım ben de 100 tane dm vardır onda
Hep öyle olur zaten. Biz dedik umursamadı. Kendi bilirMuhtemelen birisi ben dağıtırım diyip cokucek ordan bişey çıkmaz
Hallediyoruz dostİbanı yazdım ben de 100 tane dm vardır onda
Cekilistede çıkmışsin kuzen hayırlı olsun hani noldu bizim iş 🌿🌿Gel buraya @KaRaa neye guluyon laa de hele 😉😉
Valla hırsız çok dikkatMuhtemelen birisi ben dağıtırım diyip cokucek ordan bişey çıkmaz
Omer ayagimin halini goruyon demi gardasm yuvarlanarak mi cikaym disari ucarak mkCekilistede çıkmışsin kuzen hayırlı olsun hani noldu bizim iş 🌿🌿
nerden görüyoruz çıkıp çıkmadığı seçip seçmediğini kankam20 kişinin içine giremedık puhah
Çare Eşref tek
@Adamol31211lan ikinizi de üst üste koyar pompalarım bak
Dogru sende bizee dagitacagin paralari yemistin normaldir bu dusuncede olman hacimMuhtemelen birisi ben dağıtırım diyip cokucek ordan bişey çıkmaz
Valla kardo 5 k atayım yap dedi. Bu kaç oldu. Millete 500 er atıyoruz bize 450 kalıyor. Hem uğraşıyoruz hem az para alıyoruzbanada yazdı dağıtım için dedim marley 10 kişi ben 10 kişi yaparım diye.
Yavas yerler yas bebegm😂😂lan ikinizi de üst üste koyar pompalarım bak
orası da doğru dağıtımcıya daha cok atması lazım aslındaValla kardo 5 k atayım yap dedi. Bu kaç oldu. Millete 500 er atıyoruz bize 450 kalıyor. Hem uğraşıyoruz hem az para alıyoruz
Varol sen kara ✋😘yerler yaşşa iyi kaymayı da biliriz be![]()